網購天地

跳至

首頁

尾頁

別墅

我件貨上星期五中午已到香港,今朝打咗兩次去問幾時先送,都係話轉頭覆,當然無覆啦,send旺信比客服叫佢check, 問佢乜跟進要用成個上午?佢居然話“要”。這是“速遞”嘅效率嗎?

複式洋房

回覆:中通速遞

我都覺得中通慢左啲,今次我第一次用中通國際轉運,諗住方便 可以去郵局拎。
點知星期六已經有個話發貨既運單號碼,但到今日而家呢個時候,都冇資料話送到去邊,旺旺 又唔覆。都唔知幾時先到!

別墅

回覆:tai.n.yan 的帖子

你打39052693問吓啦

大宅

畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:中通速遞

咁真係耐咗d, 平時送上門要2日, 你2日都唔到就過份咗。

別墅

回覆:jessraybb 的帖子

仲要我昨天朝早打去問,佢下午三點幾覆我話揾唔到件貨喎,我話吓?即係你哋整唔見?佢話唔係,個倉太多貨啫。我而家好驚佢真係整唔見

珍珠宮

減齡達人勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章

我又無問題喎,星期一集運,星期二到貨可以去旺角佢個中心到攞貨了!

複式洋房

引用:我又無問題喎,星期一集運,星期二到貨可以去

原帖由 yuensiu 於 14-08-27 發表
我又無問題喎,星期一集運,星期二到貨可以去旺角佢個中心到攞貨了!
自提是最快的。
我最近感覺中通送貨未必做到今發明至,好多時下午才送到香港的葵芳倉,咁就肯定安排第二日先派貨,我趕住收貨唔想等就揀旺角自提,的確都可昨天發貨,今天下午收sms 可去取貨。
放工七點去就要排隊,都等10分鐘左右啦

yuensiu  我LUNCH去1個人都無  發表於 14-8-27 16:33

首頁

尾頁

跳至