懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

男爵府

回覆:小小小B 出世了 *^O^*

小小小b一定會再回來,休養好身子要緊,好多jm
同你打氣

子爵府

加油,媽媽

男爵府

加油,養好身體將來一定會生個健健康康bb

男爵府

唉, d 阿媽, 99, 真係 “肯“ 抱孫 “肯“ 到發顫

剛剛佢地都來醫院 “探“ 我, 同時一齊炮轟我 ,要嗱嗱聲再陀過, 去 overcome 個 “傷 “

又話唔知邊嗰c9 嗰新袍, 無左3個(小產), 陀緊第4次, 成5個月啦 你都要快啦

唉, 呢d說話, 真係唔知要聽幾耐

29/08/2014, BB born @w14. We will always love  you & hope you rest in peace  

男爵府

MommyPanel勳章

KE11 發表於 14-8-30 13:24
唉, d 阿媽, 99, 真係 “肯“ 抱孫 “肯“ 到發顫

剛剛佢地都來醫院 “探“ 我, 同時 ...

算啦算啦,我諗佢地唔想俾你覺得有傷心嘅氣氛,但又唔知講咩好啫。
學我老公成日同我講「你咪『哦哦哦』咗佢地算囉」

男爵府

katkathk 發表於 14-8-30 13:28
算啦算啦,我諗佢地唔想俾你覺得有傷心嘅氣氛,但又唔知講咩好啫。
學我老公成日同我講「你咪『哦哦哦』咗 ...

唉, 講呢d , 之後返阿媽度住一排 (我妳想,有咁短得咁短), 日日有排聽

我&老公。。。 無理佢地講乜, 講真, 我老公心情差過我, 佢覺得超大壓力囉
99 開始見我老公想黑面, 99 先 “打完腸“, 同我老公講, 走先啦, 你倍多d 我啦 (我媽當然未feel 到我老公想黑面啦),不過嗰時都只係離完場 5分鐘左右

29/08/2014, BB born @w14. We will always love  you & hope you rest in peace  

大宅

引用:Quote:katkathk 發表於 14-8-30 13:28 算啦

原帖由 KE11 於 14-08-30 發表
我好明你感受, 嗰時我小x, 我99只識問我個BB係男定女, 到真係小x, 一次關心都冇, 又成日喺我面前講啲小朋友幾得意, 又話啲師奶fd抱孫抱得好開心, 聽到火都黎, 講真一邊個想有意外發生, 我地呢一代壓力大, 所以容易小x, 邊有以前啲人咁好生養喎, 所以你唔好理佢地咁多, 我都休養好2年先可以ready, 心理身理要好返先好ready, add oil ar

翡翠宮

BB防敏心得分享勳章

小小小B雖然走了,但有爸爸媽媽的愛,系冇遺憾嘅。
呢位媽媽要好好調理身子,加油啊。

大宅

樓主,加油,小小b好快返黎,最重要養好身子

大宅

加油呀,你好樂觀正面,支持你!
希望你身、心都快D好番,調理好身體再次笑聲迎接下一個生命!加油!!

男爵府

引用:唉, d 阿媽, 99, 真係 “肯“ 抱孫 “肯

原帖由 KE11 於 14-08-30 發表

剛剛佢地都來醫院 “探“ 我, 同時 ...
唉~d 99阿媽係咁
如果佢地不停咁講,你就發下大皮氣比佢地睇!! 我相信唔會再講的!!

大宅

你真係好堅強呀,你小BB 有你咁嘅媽媽真係好驕傲。
我之前都試過小X, 以為自己都好堅強 (知道BB 停心跳後仲依舊赴約食飯), 但吸宮後喊到死同埋要幾個月先平伏到。
我衷心佩服和祝福你!

Until We Meet Again...Rest in the Clouds my Child

男爵府

加油呀,bb好快返黎搵你,你好叻好堅強呀!我之前小x但用左一年多時間先平復到心情,bb離開左3年而家都仲係等緊,我想做iui但因為公司事連假都唔請得,已經好心灰了。

男爵府

winnie37 發表於 14-8-30 17:39
加油呀,bb好快返黎搵你,你好叻好堅強呀!我之前小x但用左一年多時間先平復到心情,bb離開左3年而家都仲係 ...

子女天注定麻

有小朋友 & 無小朋友的生活只是有不同, 但沒小朋友, 不應該是一個 “缺憾“!

不要灰心噢!

男爵府

maggielau921 發表於 14-8-30 16:42
你真係好堅強呀,你小BB 有你咁嘅媽媽真係好驕傲。
我之前都試過小X, 以為自己都好堅強 (知道BB 停心跳後仲 ...

我未出事前,都有諗過我會唔會哭!

但最後,我沒哭過,只想bb 係另一個世界活得開心

男爵府

多謝大家關心

我準備出院了

祝大家順利

男爵府

KE11 發表於 14-8-31 11:07
多謝大家關心

我準備出院了
今日出院!!

返到屋企要好好休息呀!!!

子爵府

樓主同我一樣的樂觀啊!我仲記得之前有同你討論過見啡問題的。

原來我哋BB都响早2日離開了……我又係本來想生馬B……點知變羊……又點知而家真係生到馬了……。

加油!

男爵府

siuba 發表於 14-8-31 11:42
樓主同我一樣的樂觀啊!我仲記得之前有同你討論過見啡問題的。

原來我哋BB都响早2日離開了……我又係本來 ...

太多野, 唔係我地可以控制呢!

雖唔知你有乜事要做手術,但 think positive 對自己, 一定有幫助 !!

你都要加油噢

男爵府

回覆:KE11 的帖子

加油,休息多些,調理好身體,小b好快可以返來你身邊的。祝福您!

首頁

尾頁

跳至