夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

你地點同人馬座相處架?
我知佢愛自由唔管得,我都ok配合到。
我同個人馬男岩岩開始,但已經開始冷落我,見到面就好d, 都好細心體貼,但見唔到時就覺得佢愛理不理,若即若離,但又覺得佢唔係唔鍾意我喎,好多野唔明,未找到平衡點,有咩方法可以相處得好d呀?

侯爵府

陪月勳章 BK猜猜猜慶中秋

回覆:另一半係人馬座(射手座)嘅sis請分享

我身邊都系人馬座,對住佢想四。
當佢普通fd好過當佢系伴侶(對我自己黎講)

其實個個人馬都唔同,我淨系知佢地喜歡自由自在,系原本的自由,而唔系女友比的自由

大宅

幾大呀你, 仲信星座,

我係人馬女

Suissesse  Me 7  發表於 14-9-17 23:22
ccn008  Me6  發表於 14-9-10 22:28
Winnie_1210  me 5  發表於 14-9-10 03:58
natjosejim  m4  發表於 14-9-7 21:44
天佑我們  m3  發表於 14-9-7 20:17
ching070707  m2  發表於 14-9-5 22:00

大宅

貪玩愛自由嫁

新的一年,媽媽希望溜溜健健康康,快樂成長!

禁止訪問

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

jack_cat1124 發表於 14-9-1 23:37
你地點同人馬座相處架?
我同個人馬男岩岩開始,但已經開始冷落我,見 ...
其實就算同一星座都好, 唔同人都有唔同性格.
我係人馬座, 我又唔會有一般既喜歡自由自在既生活.(即我都幾鍾意有人管住我既果皇感覺.))

但我會係好鍾意玩鍾意笑既人.

如果佢對你若即若離. 你咪同佢一樣做法咁對返佢. 佢真係愛你. 就會緊張你.

如果唔係. 再一齊你都好辛苦啦~
唔好用自己既諗法,夾硬套落人地身上囉~ 唔該!!!!

複式洋房

我已經乜都唔管,隨得佢,佢鍾意幾時見就幾時見,而家佢好似愈走愈遠咁,我都明白性格唔岩係好辛苦,但起碼想知道佢係因為性格本身就係咁呀,定佢唔鐘意我先係咁。。
我都打算而家用其人之道,還治其人之身,轉下會唔會好轉。

水晶宮

我個件係但我又覺得冇咩嘢喎?

男爵府

你自己多d興趣,吾好成日理佢就得,但結左婚都要係甘你顶吾顶到先?

複式洋房

我都想盡量當佢普通朋友咁看待,但有時真係嬲架嘛,好似明明前2日先約左我,到個日可以冇左件事,仲好似覺得冇咩問題咁。。
我都有諗過而家都係咁,到真係結婚點算,或者再觀察多一排先,唔岩都冇辦法。

翡翠宮

我係人馬座, 極討厭人管我; 亦唔鐘意人下下話遷就我, 總之2個人自然配合就最好; 下下遷就我都好有壓力; 我完全唔受壓. 一有壓力即閃; 特別只係男女朋友, 婚都未結就已經有壓力; 咪搞.

男爵府

人馬座喜歡自由,但這只係星座書講嘅一部份,人馬如果找到一個心靈契合嘅係會意無反故的簡單相信另一半愛下去

大宅

人馬愛自由,愛玩,不受束縛
如果你同距唔係同一星座一齊會好辛苦

大宅

引用:你地點同人馬座相處架

原帖由 jack_cat1124 於 14-09-01 發表
你地點同人馬座相處架?
我同個人馬男岩岩開始,但已經開始冷落我,見 ...
明顯佢都係 騎牛搵馬, 攝時間 ,愛妳的,打算有將來的 什麼星座都不會這樣對待另一半!

大宅

隻隻馬都唔一樣GA WOR
我隻馬一中意起我上黎 , 咩都以我為主 , 好錫我 ,
寧願放棄自由 , 由以前成日同朋友去玩去食飯 , 變到一個月先同朋友食一兩次飯

複式洋房

畀面勳章

對住人馬座真的不能痴身,你痴佢會覺得煩,而且唔中意追魂call,要同人馬座相處係必須鬥耐性,而且重點係要玩得,要若即若離,咁佢會覺得個遊戲好玩,就會同你追追遂遂

男爵府

引用:我都想盡量當佢普通朋友咁看待,但有時真係

原帖由 jack_cat1124 於 14-09-02 發表
我都想盡量當佢普通朋友咁看待,但有時真係嬲架嘛,好似明明前2日先約左我,到個日可以冇左件事,仲好似覺 ...
你之前果日提佢羅
如果佢另外有約而話你好嬲既話,放手走

複式洋房

其實,無論乜星座ge人都唔中意比人管住晒.我識得1個射手座ge男仔同你也講ge完全相反.所以都唔好一概而論.
如果啱拍拖都覺你煩ge話,睇黎哩個男人唔係好中意樓主,希望樓主唔好介意.

大宅

回覆:jack_cat1124 的帖子

我屋企有4隻人馬。。。我老公、我、我囡同我工人姐姐。。哈哈
基本上就算大家係人馬,都未必係有相同特質,我老公好顧家,平時街都唔多同朋友出,只係間唔中一兩次,相處係睇下兩人夾唔夾同點溝通,唔一定關星座事既

大宅

想生BB熱投 BK Milk勳章

我老公是人馬座,我們已經結婚近15年,他很着緊我。8月剛剛生了囡囡,他更加着緊我們。

首頁

尾頁

跳至