自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

引用:我有一隻小惡魔, 老婆突然同我講想生第二個

原帖由 little_chamo 於 14-09-05 發表
我有一隻小惡魔, 老婆突然同我講想生第二個,嚇到我成個呆咗
佢突然好似失憶,唔記得生仔嘅痛苦, 我仲記得佢o ...
我生完頭2年死都話唔會再生, 但個大仔大大下覺得佢好悶, 諗住生多個陪佢, 仲要自己湊, 第2個係囡, 我覺得仔乖啲, 囡反而好似百厭啲啲 , 不過佢地第時大左有照應, 仔女唔緊要, 孝順就得

大宅

回覆:好奇,BB女係咪真係乖-好湊D

我個女好湊啲真係乖啲
但囝囝就成日扭計,有時差啲捉唔住

侯爵府

多數男仔活潑d,但都有唔少好動女仔

珍珠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

引用:我有一隻小惡魔,+老婆突然同我講想生第二個

原帖由 little_chamo 於 14-09-05 發表
我有一隻小惡魔, 老婆突然同我講想生第二個,嚇到我成個呆咗
佢突然好似失憶,唔記得生仔嘅痛苦, 我仲記得佢o ...
我女越大越麻煩 頭痛ing

大宅

醒目開學勳章 畀面勳章

引用:Quote:Meir079 發表於 14-9-5 13:02 總是相

原帖由 wingsum1222 於 14-09-05 發表
大穫, 我陀緊仔, 希望佢好似阿囡咁易湊, 2個差2年
通常都係一個好湊,一個難湊我大仔bb時食飽就訓,訓飽就食,飲完奶就自己喺床玩,依家細仔完全相反,我老公成日都話點解細佬會咁,同哥哥完全唔同不過慶幸係生咗個好湊先,如果生咗個難湊先,應該一個就收工

男爵府

回覆:annieyuen87 的帖子

我個女2岁24小時,除佐fen覺真係無一刻停過。真唔明邊处嚟咁多精力

子爵府

我大仔絕對好湊過細女

大宅

回覆:little_chamo 的帖子

我自己果個好好湊,但我親戚個女衰到冇朋友。身邊亦有懷孕時好舒服,出世後又乖又讀到書既仔

伯爵府

我3寶細個都好好揍,係依家煩d姐~

大b駿逸細b駿晞

複式洋房

我有3個女

當初諗住生多個陪家姐玩,點知爆左2個出黎

家姐同2個孖細個好乖,不過佢地有時咩都要爭一餐
同埋家姐成日整喊細妹比手尾我跟

仔就唔知啦,我覺得女仔幾易湊

伯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:好奇,BB女係咪真係乖/好湊D?

我個女係超易湊,飲奶瞓覚完全冇難度,唔多扭計、唔揀人抱、唔會周圍撹撹震。E+見朋友個B就有D頭痛,要冇限精力以防周圍攪破壞

首頁

尾頁

跳至