自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

美好大世界2017勳章 最關心BB問題熱投勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 夏天玩到顛 hashtag旅遊勳章 DHA勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

你阿媽搵你阿姨過橋,棍你上去又當你ATM咋掛? 定係你阿姨懶好心、懶係想「團圓」先至咁同你講? 因住「叫埋你食飯」既根本唔係你阿媽既意思喎

你阿姨如果唔知你媽對你點衰,無資格講埋D咩「兩母女冇隔夜仇」

「兩母女冇隔夜仇」...大前題係果個要係"你阿媽"先得囉...你果個...佢既所作所為唔係你"阿媽"囉!
我地黎囉Babe

公民黨班9今日食左9糧未呀?

侯爵府

美好大世界2017勳章 最關心BB問題熱投勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 夏天玩到顛 hashtag旅遊勳章 DHA勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

rickybb123456 發表於 14-9-5 17:08
拒絕左啦,話約左仔D同學仔玩燈籠

你只係話約左人,真係厚道

比我會話「因為個衰人咁多年無對我係女,我唔興同仇人食飯」

話時話,你E知唔知點解佢要咁對你? 佢地話晒兩姊妹丫
我地黎囉Babe

侯爵府

我有同學同你有類似經歷,所以我明白你

有D人既意見...話「始終都係阿媽」「食餐飯姐」...佢地好明顯無呢D慘痛經歷,佢地覺得呢餐飯"會好和平",所以可以說得輕鬆

我地黎囉Babe

侯爵府

rickybb123456 發表於 14-9-5 17:42
唔通你系我同學
可能係喎

我地黎囉Babe

侯爵府

rickybb123456 發表於 14-9-5 17:44
我都有同同學呻,如果唔系我可能自殺左好耐

果段期間我都係一路安慰同支持我個同學
好多年前佢阿媽唔聲唔聲走左去(唔關第三者事),得返佢同佢爸爸兩個人生活,仲好
我地黎囉Babe

侯爵府

babyballball 發表於 14-9-5 18:30
我都同你差不多有個唔錫自己既阿媽, 但佢唔係重男輕女,係咁多兄弟姐妹中最唔鍾意我, 由細到大都無任何窩心 ...
你唔係衰
只係佢自作自受
我地黎囉Babe

侯爵府

babyballball 發表於 14-9-5 18:38
我阿媽呢件事係我一世人既心結黎, 到而家咁大個人一講起我都可以講到喊, 亦因為呢個原因搞到我由細細個開始 ...
我個同學又係攪到要見心理學家/輔導員

rickybb123456    發表於 14-9-10 16:28
我地黎囉Babe

首頁

尾頁

跳至