跳至

首頁

尾頁

大宅

http://www.mybabyface.hk/200801/winglam/mygallery.htm

係咪女仔咗,不再勁似爸爸呢?:mrgreen:

洋房

幾好wo...好得意呀...搞到我都心郁郁想影..請問幾錢呀..有幾多張相架?

男爵府

亞女比蚊蚊咬呀?? 有粒紅點響咀邊嘅? 超果張好型妹呀~~
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視,頭像,頭銜,暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作.

大宅

唔止女仔咗, 仲大個咗好多呀!!
你個囡都唔係齋似爸爸吖, 佢都有d媽咪樣呀!!
(你有張同個囡一齊擘口嗰張好夾!!)
牛仔企係到嗰張, 影得你囡囡好大個呀 !

大宅

個人套餐 - $880
1 位主角,造型6至8個 (包括家人合照,可至四人)。• 4R 相片 X 40 (加相每張 $20) • 2R 相片 X 2 (連過膠) • 12R 大相 X 1 • 相片數碼相底 CDR X 1 攝影師會為主角多角度拍攝,家長可於拍攝後即時揀相。 免費製作 myGallery Web 相簿,方便瀏覽 (樣本)。 (存放一年)

I join BK group order with 10% discount off with 1 extra 4R 相片 and 1extra 12R 相片 and I choose 55 photos at last and I pay HK$972.

原文章由 野蠻姐姐 於 08-1-23 13:31 發表
幾好wo...好得意呀...搞到我都心郁郁想影..請問幾錢呀..有幾多張相架?

大宅

亞女時時比蚊蚊咬,最嚴重果次有18粒係面,睇見心都痛呀!

原文章由 嗅屎忽 於 08-1-23 14:42 發表
亞女比蚊蚊咬呀?? 有粒紅點響咀邊嘅? 超果張好型妹呀~~

大宅

你個女都大個咗好多呀!!我睇你個女同靖靖D相同靖媽D設計對白好攪笑!

原文章由 crury 於 08-1-23 17:05 發表
唔止女仔咗, 仲大個咗好多呀!!
你個囡都唔係齋似爸爸吖, 佢都有d媽咪樣呀!!
(你有張同個囡一齊擘口嗰張好夾!!)
牛仔企係到嗰張, 影得你囡囡好大個呀 ! ...

複式洋房

牛仔做型好得意

別墅

好得意啊! 女女係bama既混合體^^"
[

首頁

尾頁

跳至