興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

請問有無人可以分享下用紅米 NOTE 應該裝邊個類似小熊來電呢個 APPS 呢? 我想截那些廣告電話呀.. THX A LOT!
今天種下何種因, 它日必收何種果!!  每天努力為亞仔同我的生活打拼!!

大宅

引用:請問有無人可以分享下用紅米+NOTE+應該裝邊

原帖由 dordor1207 於 14-09-11 發表
請問有無人可以分享下用紅米 NOTE 應該裝邊個類似小熊來電呢個 APPS 呢? 我想截那些廣告電話呀.. THX A LOT ...
本身部機已經有裝\"騷擾攔截\",
我見有D不明來電,響左1,2聲就無響。

侯爵府

sisima 發表於 14-9-11 11:58
本身部機已經有裝\"騷擾攔截\",
我見有D不明來電,響左1,2聲就無響。
你知啦.. 香港廣告電話好多.. 佢唔用香港個 DATABASE...好鬼麻煩.. HAHAH..

用落都唔多覺小米咁正O者... 笨左啦.. HAHAHAH...反而一O的抄款既山寨機重好~~
今天種下何種因, 它日必收何種果!!  每天努力為亞仔同我的生活打拼!!

子爵府

畀面勳章

回覆:請教紅米 NOTE 裝 APPS

點解唔索性裝返小熊來電?用咁多個好似呢個最好

侯爵府

ava_va 發表於 14-9-11 14:25
點解唔索性裝返小熊來電?用咁多個好似呢個最好

紅米 NOTE 用唔到.. 我唔知點裝番我原先三叔機用緊架.. 但係我響 PLAY 入面用紅米 NOTE 係搵唔到囉..唉~~

珍珠宮

開心吸收勳章 BK Milk勳章

回覆 dordor1207 的帖子

搵下 舊貼....有提問.

紅米是否安不到小熊來電
阿仔...你心裡團火仍在嗎?....

子爵府

畀面勳章

引用:Quote:ava_va 發表於 14-9-11 14:25 點解唔

原帖由 dordor1207 於 14-09-11 發表
紅米 NOTE 用唔到.. 我唔知點裝番我原先三叔機用緊架.. 但係我響 PLAY 入面用紅米 NOTE 係搵唔到囉..唉~~ ...
我都用緊米note,但用到wo
你可以上網search下點裝,唔難整

首頁

尾頁

跳至