烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

大宅

有冇人用緊kenwood 焗爐MO746?因豐x, 百老x冇陳列這個型號,網上圖片顕示又不太清楚,想問下購買時是否已有烤叉在內?另外是否有旋轉烤雞功能制?因我想買來烤雞,唔想買錯。謝謝

珍珠宮

回覆:Kenwood MO746焗爐

公司有冇該焗爐的網頁,介紹功能,規格等資料?

大宅

回覆:sochui 的帖子

問代理就叫我同kenwood check, 到打去kenwood就叫我自己去sogo睇陳列品最清楚網頁冇寫配什麼。或者我考慮tefal 算了吧

大宅

LILYSEE, 你後尾買左邊部.因為我都想買KENWOOD. THX

子爵府

引用:有冇人用緊kenwood+焗爐MO746?因豐x,+百老

原帖由 lilysee 於 14-09-11 發表
有冇人用緊kenwood 焗爐MO746?因豐x, 百老x冇陳列這個型號,網上圖片顕示又不太清楚,想問下購買時是否已 ...
剛睇到post,未知樓主買左爐未,未買可參考下!

http://www.hksec.com.hk/?wh=3&cid=165&tid=7843&action=viewctt

大宅

回覆:凌小雲 的帖子

外型靚,但玻璃門較薄,基本焗野都應付得到。

大宅

回覆:凌小雲 的帖子

奶奶屋企用tefal 32L,夠大又隔熱如果廚房有位就買32L

別墅

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

首頁

尾頁

跳至