二手市場

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

可于esso或東方石油油站入油,面值$100,有8張,75折平讓,因年尾到期。

男爵府

回覆:esso入油券平讓,75折,12月31號到期

想知有無得照用番折扣價?

複式洋房

I think no...

複式洋房

引用:想知有無得照用番折扣價?

原帖由 EliseElise 於 14-09-16 發表
想知有無得照用番折扣價?
I think no.

男爵府

引用:Quote:原帖由 EliseElise 於 14-09-16 發表

原帖由 susuia 於 14-09-16 發表
I think no.
Pm左你,請查收

男爵府

Sorry.剛看到只比入diesel..柴油only..不合用

別墅

回覆:susuia 的帖子

樓主,d油卷我已經處理咗喇,放心啦,你唔洗再潛水喇,我唔會再揾你架喇,不過你呢種欺騙行為,真係影衰哂BK, 大家想知呢位JM 點賤點衰同埋唔想成為下一個受害者,就PM 我啦,我非常樂意提供資料。

P.S喺BK 買嘢真係要好小心呀

複式洋房

回覆:Babyamie 的帖子

樓上果位jm都好清楚寫出啦,柴油only。賣比你之前,我清清楚楚影咗正反兩面比你。同埋係面對面交易。你買左之後仲同我講,如果有再call你。之後我上咗大陸,我電話用唔到。你自己冇睇清楚。你就同我家姐姐話我賣假fee,又唔停whatsapp我話我賣假fee。話乜你老公警察,大把方法可以搵到我。我根本唔洗潛水,我一個月都上唔到bk一次。唔係職業賣家。同我交易二手野買家你唔係第一個

複式洋房

回覆:Babyamie 的帖子

麻煩你看下我回復

複式洋房

引用:樓主,d油卷我已經處理咗喇,放心啦,你唔

原帖由 Babyamie 於 14-09-20 發表
樓主,d油卷我已經處理咗喇,放心啦,你唔洗再潛水喇,我唔會再揾你架喇,不過你呢種欺騙行為,真係影衰哂B ...
又話你老公係警察,大把方法搵到我。我都冇賣假fee,我冇乜好驚,同埋,你有無問你老公你send 果dwhatsapp比我算唔算騷擾同恐嚇?仲send埋比我個姐姐

首頁

尾頁

跳至