烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

大宅

崩左一大塊coating露出鐵邊,請問有無得救/補?

水晶宮

回覆:求救:staub鍋蓋比菲傭跌崩左

而家 d 工人做野好似打富貴工咁既,永無話幫顧主愛鍚吓物品,輕手 d 咁既。。。

大宅

回覆:tammy2008 的帖子

我比佢激死,一早已經提佢要小心,都係遊雲!

珍珠宮

趣教勳章 畀面勳章 貢獻勳章 大廚勳章 遊學勳章 冬日勳章 春季勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 月餅勳章 開心吸收勳章

引用:崩左一大塊coating露出鐵邊,請問有無得救/

原帖由 jclee 於 14-09-16 發表
崩左一大塊coating露出鐵邊,請問有無得救/補?
咁都可以崩佢掉佢落地牙?!

Please do not quote any information posted by fungwongphie.
不誠實使用電腦會構成罪行,切勿以身試法。
何謂不誠實使用電腦??

大宅

回覆:求救:staub鍋蓋比菲傭跌崩左

應該有保養吧?

伯爵府

引用:我比佢激死,一早已經提佢要小心,都係遊雲

原帖由 jclee 於 14-09-16 發表
我比佢激死,一早已經提佢要小心,都係遊雲!
d 工人係咁。煮完餸即洗鍋蓋,即暴玻璃

大宅

回覆:fungwongphie 的帖子

唔知佢點攪,我地聽到幾聲好大聲

大宅

回覆:moncheri 的帖子

唔知保唔保

珍珠宮

2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 親子王國15週年勳章

攞去 counter 問下.... 不過呢樣係人為, 有得整
都可能要收錢仲要等佢地寄番去法國比C fu 攪
要等幾個月都未定....

男爵府

回覆 jclee 的帖子

家傭可能無預計烹調中的鍋蓋是非常燙手, 又或許無預一個安全位置安放燙手的鍋蓋.
鍋蓋好重, 好彩家傭無dup親雙腳........
打去保養/影張相, 去專柜問下有無保修啦.

別墅

甩COATING可以比佢地睇下係咪品質問題, 人為就好似唔包, 點都試下問下啦, LC會換新既比你, STAUB就唔清楚, 甩COATING應該係無得補架, 成個啤出來架麻

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

如果自己整崩, 唔包保養架喎~
不過你可以攞去counter, 睇下有冇得救啦

大宅

回覆:TMC3012 的帖子

counter話無得補

首頁

尾頁

跳至