夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

引用:好明白你我c6仲衰預產期果日佢夜晚十點先到

原帖由 babyjk2013 於 14-09-21 發表
好明白你

我c6仲衰
你c6係去工作嗎?
講真如果c6係做野,而唔係去玩去搵節目,我真係唔介意⋯62話,佢都提前十幾日放假,咁即係預咗隨時邊日要生就方便即刻去醫院啦,又唔明點解佢覺得係呢兩日bb係唔會出世!
我62講到個point上,我只可以話,根本佢就係任性自私想去玩,如果今日生仲好,我想佢一世後悔

大宅

引用:完全明白你感受,我大仔4歲半,唔止活躍,

原帖由 shandie 於 14-09-21 發表
完全明白你感受,我大仔4歲半,唔止活躍,仲最鐘意駁咀,攪到呢胎又唔夠重又細粒。你都唔好諗太多了,自己 ...
你都好好照顧身體~好在我仔比較好湊,但夜晚同佢沖涼洗頭好吃力,去廁所又要踎住幫手,又要煮飯打掃⋯
原本訓床或坐住一起身都要好慢動作又下面頂住痛,c6有係度幫手係唔同d

shandie  係....  發表於 14-9-21 13:03

大宅

引用:le+人自私又無腦,做事不分輕重,樓主唔好

原帖由 Kaka315 於 14-09-21 發表
le 人自私又無腦,做事不分輕重,樓主唔好嬲,大人有大量,唔好同佢計交。 ...
嗯,我媽媽話,要學我婆婆一招⋯係c6面前繼續扮嬲,其實自己開心做翻自己,我話太高技術,我吾知做唔做到

Kaka315  人生一直似做戲吧!  發表於 14-9-21 12:46

珊瑚宮

回覆:我感覺好心淡

放鬆點,如他決心去,你亦阻不到,希望B B可以預產日出世

mamacolly  多謝你>B<  發表於 14-9-21 10:38

複式洋房

回覆:kerryellow 的帖子

吓…電話都無,過份咗啲
港澳船開24㗎嘛,有心一肯返到

不過睇情況,都係愛自己多啲啦,男人無幾多個可靠

大宅

引用:吓…電話都無,過份咗啲港澳船開24㗎嘛,有

原帖由 kerryellow 於 14-09-21 發表
吓…電話都無,過份咗啲
港澳船開24㗎嘛,有心一肯返到
無電話號碼不特止,連一個電話都無打過俾我!

別墅

成件事都唔係陪唔陪到你生,
而係佢D說話,行為,安排,實在太令人HURT了...

伯爵府

比我都會嬲,我果時個ex仲衰 由我有到生都無理過我(同隻狐狸精一齊)
我由產檢,汁走佬袋,生至出院都係一個人。呢件事令我覺得原來自己好堅強。
加油呀 好好照顧自己

mamacolly  我宜家開始會了   發表於 14-9-21 18:42

大宅

我生既時後我大仔都係兩碎。。。都係自己叫叫奶奶一去去醫院我老公都冇陪我去。。大仔細仔都冇。。但佢係去左返工。所以有咩事其實唔一定要個老公係度既。。。佢唔去味搵人幫手。。放輕心情。。只要佢對你好就得啦

大宅

你要比佢知道有冇佢存在一樣攪得掂。。唔好理佢既野到有一日佢會後悔。

大宅

引用:成件事都唔係陪唔陪到你生,而係佢D說話,行

原帖由 sandycatcat 於 14-09-21 發表
成件事都唔係陪唔陪到你生,
而係佢D說話,行為,安排,實在太令人HURT了...
佢由頭到尾,都無好言好語,亦都無理我,咩都無講無做,我諗佢翻到黎都一樣態度

大宅

引用:你要比佢知道有冇佢存在一樣攪得掂。。唔好

原帖由 bobo_hoho 於 14-09-21 發表
你要比佢知道有冇佢存在一樣攪得掂。。唔好理佢既野到有一日佢會後悔。

...
如果工作,我可能無咁介意,因為佢係走去玩,叫人搵好節目,我就係屋企陀住bb又辛苦又擔心,又要湊仔煮飯等⋯我覺得佢無考慮我生不特止,仲好唔體諒我身體同心裏嘅感受,所以我好嬲好失望!

複式洋房

引用:仲有17日就到預產期,你c6話聽日後日要過澳

原帖由 gigi1020 於 14-09-19 發表
仲有17日就到預產期,你c6話聽日後日要過澳門做兄弟

可能去完返黍都未生呢, 開心D啦.... ...
如果係我,唔好話17日,就算離預產期有三個月,我都唔會去澳門做兄弟。唉,過得澳門,老婆仔女都唔理。你哋話有乜咁好玩

大宅

引用:Quote:原帖由+gigi1020+於+14-09-19+發表仲

原帖由 Rhinoceros 於 14-09-21 發表
如果係我,唔好話17日,就算離預產期有三個月,我都唔會去澳門做兄弟。唉,過得澳門,老婆仔女都唔理。你哋 ...
佢話:你預產期唔係十月份咩⋯
其實生仔邊有咁準時,係會有機會遲有機會早,我上胎生完大量出血傷口又大,佢都知!有幾痛苦佢都知!
其實我覺得生產係一隻腳踏入鬼門關嘅事,每個媽媽臨近預產期都開始緊張,我都係,又怕痛又怕好似上胎咁~我都想自己堅強d,但始終佢係去玩,我過唔到心入面個關!因為換著我自己,我唔會好似佢咁自私!
佢今晚可能12點左右翻黎,我吾知點面對佢,因為我知佢翻黎唔會理我,繼續冷對待我,我好唔開心,好想離開呢度

子爵府

加油,睇开D吧。

mamacolly  我儘量啦  發表於 14-9-22 00:20

禁止訪問

別墅

回覆:mamacolly 的帖子

不要傷心 女人要堅強

mamacolly  多謝⋯  發表於 14-9-22 00:21

禁止訪問

禁止訪問

大宅

引用:Quote:原帖由+Rhinoceros+於+14-09-21+發表

原帖由 mamacolly 於 14-09-21 發表
佢話:你預產期唔係十月份咩⋯
其實生仔邊有咁準時,係會有機會遲有機會早,我上胎生完大量出血傷口又大, ...
希望你老公返到香港做嘅野同講嘅野都似返個人啦!比著我實嬲死

首頁

尾頁

跳至