母乳餵哺

跳至

首頁

尾頁

用戶要求終止服務

埋身時成日咬住乳頭唔放,雖然未有牙仔但都好痛。話佢仲好似同佢玩噤咬大力d, 請問有經驗媽媽點教?

大宅

回覆:8個月bb埋身時咬媽媽

我喊比佢睇, 然後唔比, 幾次後無成日咬, 不過偶然都要提下

伯爵府

我仔前幾日咬左我一下,扯到皮流曬血
搞到我現在餵個邊有驚,我仔已經出左前面4只牙仔

用戶要求終止服務

引用:我喊比佢睇, 然後唔比, 幾次後無成日咬,

原帖由 iammrscow 於 14-09-20 發表
我喊比佢睇, 然後唔比, 幾次後無成日咬, 不過偶然都要提下
因為佢通常臨訓最後一餐咬得最勁,所以只可以暫停唔可以唔俾佢食…
爸爸又試過惡d話佢,果次嚇到bb唔敢食,抱埋身邊就喊

用戶要求終止服務

引用:我仔前幾日咬左我一下,扯到皮流曬血搞到我

原帖由 大豬既老婆 於 14-09-20 發表
我仔前幾日咬左我一下,扯到皮流曬血
搞到我現在餵個邊有驚,我仔已經出左前面4只牙仔 ...
4隻牙…諗起都痛…
噤你點教佢唔好?

伯爵府

tzelam2014 發表於 14-9-20 11:02
4隻牙…諗起都痛…
噤你點教佢唔好?
好惡甘話距然後我奶奶入來幫口又鬧距
甘就系度眼錄錄唔知林咩
再鬧就扁嘴喊。。。。 我奶奶抱都繼續喊
楚楚可憐甘望住我,要我抱返先唔喊,激死。

用戶要求終止服務

原帖由 大豬既老婆 於 14-09-20 發表
好惡甘話距然後我奶奶入來幫口又鬧距
甘就系度眼錄錄唔知林咩
再鬧就扁嘴喊。。。。 我奶奶抱都繼續喊
我都係噤…上次爸爸好惡噤話佢…又係喊晒口…之後仲唔敢食,抱佢埋身邊見佢張開口跟住都合返埋係度喊…但唔惡佢又當同佢玩,咬住係度笑…我自己好大反應噤扮痛我見佢有諗一陣…不過之後繼續

大宅

回覆:tzelam2014 的帖子

我個仔如果一咬我 我就a一聲 對住拒講:吾好咬媽咪 痛痛a 吾信我咬番你!根住我會捉拒只手指仔輕鬆咬一淡 等拒知道咁樣系會痛 幾work架 可以試下!宜家拒都好少咬我了

用戶要求終止服務

引用:我個仔如果一咬我 我就a一聲 對住拒講:吾

原帖由 大頭蝦愛我 於 14-09-20 發表
我個仔如果一咬我 我就a一聲 對住拒講:吾好咬媽咪 痛痛a 吾信我咬番你!根住我會捉拒只手指仔輕鬆咬一淡 ...
好,等我又試下咬返佢先,希望係佢咬傷我之前教掂bb, thanks

大宅

引用:Quote:原帖由 iammrscow 於 14-09-20 發表

原帖由 tzelam2014 於 14-09-20 發表
因為佢通常臨訓最後一餐咬得最勁,所以只可以暫停唔可以唔俾佢食…
爸爸又試過惡d話佢,果次嚇到bb唔敢食, ...
惡佢呢, 而家識嬲, 會唔彩你ga
wakaka

大宅

我個女一歲,前幾日就係因為咬我我啊左一聲,之後就爆喊,到而家都唔肯埋返身

佢早晚都會叫奶奶,但一抱佢埋身就推開我

水晶宮

我會同佢講媽媽痛,佢都會咬,講左3次都係咁就唔俾佢食,之後佢喊,然我又講媽媽好痛架,你唔好咬我就俾你食,兩三日就冇咬

用戶要求終止服務

回覆:sundiu 的帖子

d bb 真小氣

用戶要求終止服務

引用:我個仔如果一咬我 我就a一聲 對住拒講:吾

原帖由 大頭蝦愛我 於 14-09-20 發表
我個仔如果一咬我 我就a一聲 對住拒講:吾好咬媽咪 痛痛a 吾信我咬番你!根住我會捉拒只手指仔輕鬆咬一淡 ...
暫時試左咬返bb幾次,好似好左d, 雖然都仲有咬但次數少左,thanks

大宅

引用:Quote:原帖由+大頭蝦愛我+於+14-09-20+發表

原帖由 tzelam2014 於 14-09-22 發表
暫時試左咬返bb幾次,好似好左d, 雖然都仲有咬但次數少左,thanks
哈哈 BB好知聲架 感同身受 最緊要幫到你
如果你忍心d 就咬大力少少 拒feel到痛 就會明咬人系會痛呢個道理 我仔就好似明明地咁 吾敢咬我了!

複式洋房

叻女

洋房

oh no.

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊