在職全職

跳至

首頁

尾頁

大宅

上星到今星期有一個我早左返公司,正常我應該一入門就拍卡代表自己返到,但我竟然唔記得左...
到我記得個時.我拍返已經係遲到左2分鐘...
問題係我之前我已有遲到記錄,而家點說服人話自己遲拍呢...我只諗到睇CCTV

我只係諗到CCTV幫到我,但上頭話睇CCTV要經3個部門做野....

http://www.baby-kingdom.com/home.php?mod=space&uid=1044297&do=album&picid=1454091

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

引用:上星到今星期有一個我早左返公司,正常我應

原帖由 easka 於 14-09-20 發表
上星到今星期有一個我早左返公司,正常我應該一入門就拍卡代表自己返到,但我竟然唔記得左...
到我記得個時. ...
今次遲到會有影響?如果無,算數可以嗎?以後要記得

大宅

回覆:我諗唔到點解釋- . \\

如果佢點都要畑遲到嘅扣錢其一,其二增加風險(蓄積到特定分鐘會比人開除)

http://www.baby-kingdom.com/home.php?mod=space&uid=1044297&do=album&picid=1454091

公爵府

回覆:easka 的帖子

如果你一返到公司就log in computer, 咁叫IT 比返个record 你老闆睇lor.

Birth 15/3: W:4.2kg  L:52cm HC:37.5cm
Day 09: W:4.37kg  L:55.5cm HC:37cm
Day 46: W:7kg L:62m HC40.5cm
Day 82: W:~9.2kg L:~66cm
Day 112: W:~10.4kg

子爵府

牛年勳章

回覆:我諗唔到點解釋- . \\

可否經上司簽名confirm妳嗰日係無遲到?

首頁

尾頁

跳至