網購天地

跳至

首頁
23456...8

尾頁

伯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

candice0830 發表於 14-9-21 23:00
到~ 用dimbuy既COE~ 1件12/9 , 1件15/9既~
咁你COE check 到件貨嗎??

我都係用dimbuy,但我係寄自提站, 無得揀物流公司, 我都唔知佢地用左邊間, 只能透過dimbuy個web知道貨品狀態..

禁止訪問

hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章

別墅

回覆:未收貨揮手區

我用果間uc buy,因為可以運費到付,我幫朋友淘左個圍欄,6號集運,諗住果日星期6,最遲過埋中秋都有啦,點知要我問先同我講扣車,我朋友仲要急用,放左車打返轉頭,到以家都未落得香港
到我自己淘左野用新世代,3日到左我屋企

禁止訪問

hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章

男爵府

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 熱血勳章 BK Milk勳章

回覆:may22828 的帖子

我都係17號出旺角自取
我見咁耐都未有消息諗住聽日先問下夜貓…原來扣左關

大宅

annexli 發表於 14-9-21 19:04
我咪又係,仲要幫朋友買架,成700幾蚊,朋友老套到問我可唔可以退錢,我幫佢比哂錢,朋友完全冇意思比番錢 ...
哇,, 你個果咩朋友泥,,咁樣講野都有,,
佢答得單買野預左係要一齊等嫁啦,,
談自己 只有自卑 屬於我.

男爵府

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 DHA勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

用夜貓自取18号發19問報跟關,姐係未過關……有排等
明天再問問
一個男人,可以不夠有錢,但一定要給你愛的女人信心。女人可以吃苦受窮,但前提一定得是:那個男人對她的愛,值得讓她去熬煎。

男爵府

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 DHA勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

夜貓新通知
為了應對深圳海關通關慢,到港困難,我司開通了深圳羅湖口岸自取點,
方便各個近羅湖關口的會員能更快的取到貨物,
羅湖口岸自取地址為:深圳市沿河南路1052號1樓(航城藝都 對面),
如有會員對此地址有疑問的,請聯繫我們客服。
落單時需要填寫自取人的中文全名,電話留香港電話。
一個男人,可以不夠有錢,但一定要給你愛的女人信心。女人可以吃苦受窮,但前提一定得是:那個男人對她的愛,值得讓她去熬煎。

別墅

回覆:candice0830 的帖子

係丫,10月1就係秋祭啦而家得套衫到左

男爵府

回覆:l_wingwing 的帖子

所以都有jm話sf都出唔到。晏D睇吓我D貨得唔得就知。

大宅

畀面勳章 BK Milk勳章

中通, 12號付14出,一樣無消息。幫人買都俾人問幾時有

翡翠宮

減齡達人勳章

引用:我用coe,已經係8號嘅事了

原帖由 janetling 於 14-09-21 發表
我用coe,已經係8號嘅事了
咁慘

伯爵府

引用:所以都有jm話sf都出唔到。晏D睇吓我D貨得唔

原帖由 olivia0815 於 14-09-22 發表
所以都有jm話sf都出唔到。晏D睇吓我D貨得唔得就知。
我TGx唔出呀,等多日唔得我諗住寄去東帆,去深圳拎

禁止訪問

回覆:l_wingwing 的帖子

公爵府

唉19號發~個消息得快件到达【虎门分拨中心】,上一网点是 【广州分拨中心】 晏少少問下集運先得~~

大宅

都未收到貨,但又夠時間付款,想問下係咪要照打款給賣家?我都係用中通無消息,延長時間得幾天恐怕都未收到件喎

別墅

回覆 Chechefufu 的帖子

會照打款架...我得返3日...

大宅

dimbxx
15/9出貨 用sf,20/9星期六收到。
17/9出貨去dimbxx 自提點,音訊全無。

男爵府

好媽媽勳章

中通, 8號付款, 10號出庫, 而家件貨消失一樣 , 好彩兩件自用物品, 冇幫人淘

子爵府

BK Milk勳章 畀面勳章

uisuis 發表於 14-9-21 17:55
中通,17號出庫
同你一樣17號出庫,但咩消息都冇,旺旺比佢地又冇回答

首頁
23456...8

尾頁

跳至