美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

畀面勳章

想買部細細地ge, Dr. Bauer Face Reshaping RF System逆肌齡射頻神器
或者: TRIPOLLAR STOP, 邊部好???

複式洋房

畀面勳章

celiaabc 發表於 14-9-22 14:04
想買部細細地ge, Dr. Bauer Face Reshaping RF System逆肌齡射頻神器
或者: TRIPOLLAR STOP, 邊部好???
無人理我GE

大宅

回覆 celiaabc 的帖子

我只用過 tripollar stop。係有啲啲效果,但佢個 gel 好結難推難洗又刺激對眼,加上個香味好難接受,所以我都想換另一部。因為佢只可以用佢自己隻眼gel

別墅

回覆:想買家用射頻機, Dr. bauer 定tripollar 好

我用tripollar stop又ok喎
係難洗,但我唔覺得佢刺眼
我會用化妝棉抹走晒d gel先洗面,會容易d
我以前唔識就會達好厚gel上面推 但發覺佢會難轉燈
之後我就當lotion咁,搽薄薄地係一邊,推完個邊面,先再搽第2邊,效果好d

複式洋房

畀面勳章

有無D射頻機係唔使用專用GE GEL GA.

子爵府

引用:我用tripollar+stop又ok喎係難洗,但我唔覺

原帖由 小娃娃 於 14-09-23 發表
我用tripollar stop又ok喎
係難洗,但我唔覺得佢刺眼
我會用化妝棉抹走晒d gel先洗面,會容易d
請問你碌幾耐會轉燈?。我都係薄查,碌幾下就轉燈了,你係唔係都係咁?

別墅

引用:Quote:原帖由 小娃娃 於 14-09-23 發表我用

原帖由 fa_chan 於 14-09-23 發表
請問你碌幾耐會轉燈?。我都係薄查,碌幾下就轉燈了,你係唔係都係咁?

...
我發覺就夏天轉得快d
同1位置,我碌大約7下度先轉燈

子爵府

引用:Quote:原帖由+fa_chan+於+14-09-23+發表請

原帖由 小娃娃 於 14-09-23 發表
我發覺就夏天轉得快d
同1位置,我碌大約7下度先轉燈
Thanks !!!

別墅

回覆:想買家用射頻機, Dr. bauer 定tripollar 好

dr bauer我都好想買。。不過我要儲下錢先。。如果買就買360度果隻全身連面同眼都做得

複式洋房

畀面勳章

回覆 hiltonhui 的帖子

果隻好貴呀, 我想買kary 賣廣告果隻, 會否無乜用?

男爵府

回覆:想買家用射頻機, Dr. bauer 定tripollar 好?

我都睇完之前JM話tripollar stop得,又見做減價$3388,所以買左試下,好勤力隔日做,做左5次開始覺得緊致左少少,不過應該好似JM話最緊要勤力做咩機都有效的💪

Krymum  做得密,覺吾覺皮膚好   發表於 14-9-27 11:50

別墅

引用:回覆+hiltonhui+的帖子果隻好貴呀,+我想買k

原帖由 celiaabc 於 14-09-27 發表
回覆 hiltonhui 的帖子

果隻好貴呀, 我想買kary 賣廣告果隻, 會否無乜用?
真係吾知wor..我個朋友係咁介紹一係第一代。一係360度果部。。冇講過其他

男爵府

引用:我都睇完之前JM話tripollar+stop得,又見做

原帖由 carol-rol 於 14-09-27 發表
我都睇完之前JM話tripollar stop得,又見做減價$3388,所以買左試下,好勤力隔日做,做左5次開始覺得緊致左 ...
覺得,好似滑左少少,因本身都唔算毛孔大,所以唔太覺有大分別

首頁

尾頁

跳至