網購天地

跳至

首頁
12345...16

尾頁

侯爵府

引用:Quote:原帖由 二小姐 於 14-09-26 發表我自

原帖由 stella816 於 15-01-20 發表
請問你新部機用後如何可以分享吓嗎?
洗碗機非常好用,洗得好乾淨,唔係懶定勤力的問題。係,時間真係多左,可以做其他嘢。我媽咪本身都唔鐘意我買洗碗機,但透過水費單發現用了洗碗機,水費比之前平,電費就差唔多

而且食完飯可以擺晒碗入去就可以出廳同阿媽老公傾下計,佢地個個都比good

8-)

子爵府

引用:Quote:原帖由 stella816 於 15-01-20 發表

原帖由 二小姐 於 15-01-20 發表
洗碗機非常好用,洗得好乾淨,唔係懶定勤力的問題。係,時間真係多左,可以做其他嘢。我媽咪本身都唔鐘意我 ...
你用边部thx

珍珠宮

畀面勳章 親子王國15週年勳章

引用:Quote:原帖由+stella816+於+15-01-20+發表

洗碗機非常好用,洗得好乾淨,唔係懶定勤力的問題。係,時間真係多左,可以做其他嘢。我媽咪本身都唔鐘意我 ...
恭喜你選擇正確,我就係想慳時間部吓屋企人。可以俾link我嗎

珍珠宮

2024年龍年勳章 畀面勳章

引用:Quote:原帖由 stella816 於 15-01-20 發表

有link 嗎? 易安裝?清潔劑易買? tks

Stay Hungry , stay foolish !!

子爵府

回覆:想淘松下panasonic洗碗機合法嗎?

groupbuy見到呢部

子爵府

引用:groupbuy見到呢部

原帖由 sjssjssjs 於 15-01-21 發表

子爵府

引用:groupbuy見到呢部

原帖由 sjssjssjs 於 15-01-21 發表
剛打电話問吾包按裝……

侯爵府

我係淘寶買panasonic
自己安裝,好方便

女人仔,買齊料,15分鐘攪掂

8-)

瑪瑙宮

虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

香港有電器進口限制咩?

我係英美歐洲買好多電器都自由進港仲免稅

瑪瑙宮

虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

引用:洗幾隻碗真係咁難?定係依家D人懶到出汁???

原帖由 maomao0102 於 15-01-20 發表
洗幾隻碗真係咁難?
定係依家D人懶到出汁???
幾隻?我成家人食,係爆碗盤喎,

你用手洗衫?

大宅

湊左成小朋友,做左一日家務,食完飯,我真係幾隻都唔想洗law,一家人點用幾隻碗食呀?我隻貓都要兩隻la.

侯爵府

http://a.m.taobao.com/i10117690284.htm?ttid=212200

重平過我訂個陣

8-)

侯爵府

記得用洗碗粉或丸,唔好倒洗潔精,會壞機

我連洗碗粉都係淘,跟機會送包細,我另外在另一家店淘了一樽貨size的粉。一日洗一機,而家重有半樽有多。

因為可以80度高溫洗,有少量,標準,強洗,超快洗等等。。。睇你洗幾多就用乜mode。有時不太油不太多碗,我就用少量+80度mode洗,洗碗粉都唔落,好慳

另外重有烘乾功能,呢部機我去東京係mrt見有廣告,重標榜慳水的所以我相信我買到好嘢

另外係淘寶買左吸塵拖地機械人,又係超正,入廚房煮嘢,或者沖涼就開著部機自己吸塵拖地,攪掂就熄機

放假日子就開傳統吸塵機吸下d角落位暗位用機器幫自己節省時間及維持家居整潔,何樂而不為?

8-)

子爵府

引用:http://a.m.taobao.com/i10117690284.htm

原帖由 二小姐 於 15-01-22 發表
http://a.m.taobao.com/i10117690284.htm?ttid=212200

重平過我訂個陣
問了rmb 250中通运费送到楼下

大宅

我都淘左 P 記,其實好多人都唔明為何要用洗碗碟機,其實佢地問下自己點解用洗衣機洗衫,咪一樣道理。如果覺得部機貴就另一樣野。

重有一樣野, 我屋企連掃把都唔用,直接用直立式吸塵機吸塵的(直立式係唔使拆出黎就直接用得, 唔同傳統吸塵機),一定比用掃把輕鬆同乾淨。

大宅

回覆 二小姐 的帖子

我想問問你部吸塵機 機械人個 link 或店名係乜? 大約幾錢? 謝謝!!

侯爵府

http://a.m.taobao.com/i41862901397.htm?ttid=212200

買5送1

我自己買一部,想人買左6部了

個個話正

8-)

侯爵府

好多無用洗碗機的朋友話(洗碗機洗得唔乾淨喎)

我話好乾淨,佢地堅持話唔乾淨,我話我用緊喎,你用緊邊部,之後就無聲出。

其實唔知點解好多人好抗拒洗碗機

我二人住,用左洗碗機先交60元水費。

8-)

子爵府

引用:好多無用洗碗機的朋友話(洗碗機洗得唔乾淨

原帖由 二小姐 於 15-01-22 發表
好多無用洗碗機的朋友話(洗碗機洗得唔乾淨喎)

我話好乾淨,佢地堅持話唔乾淨,我話我用緊喎,你用緊邊部, ...
想請問点解你吾買西門子座枱洗碗機?比較中

珍珠宮

岩晒我呢d懶到出汁既人

首頁
12345...16

尾頁

跳至