自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問有人知道邊度有得團購啊?

子爵府

引用:請問有人知道邊度有得團購啊?

原帖由 winds2000 於 14-09-24 發表
請問有人知道邊度有得團購啊?
I want to know too

大宅

回覆:九龍東皇冠假日酒店的尚廚自助午餐

有折open rice

wcpcelia  thx for sharing  發表於 14-9-24 08:38

水晶宮

回覆:winds2000 的帖子

星期二 lunch buffet6折,平過團購嗎?

若沒有忙碌, 你便不會懂得善用閒暇; 沒有痛苦, 便不會明白快樂的得來不易; 沒有失去, 我們更不會懂得珍惜--是苦是甜也好, 是時間太多或太少也好, 最重要的, 還是請不要浪費你的人生! (純粹分享 ^0^)

大宅

回覆:jsri 的帖子

唔該,我睇左有85折,我見食評有人寫住團購150蚊!如果有得團購真係好抵喔!

大宅

引用:星期二+lunch+buffet6折,平過團購嗎?

原帖由 CINDYC 於 14-09-24 發表
星期二 lunch buffet6折,平過團購嗎?
嘩,咁真係抵喔,但會唔會啲嘢食唔一樣呢?有冇試過?ok嗎?

水晶宮

引用:Quote:原帖由 CINDYC 於 14-09-24 發表星期

原帖由 winds2000 於 14-09-24 發表
嘩,咁真係抵喔,但會唔會啲嘢食唔一樣呢?有冇試過?ok嗎?
我無食過,不過上星期去尚厨做張咭,職員講呢過優惠最抵(只限星期二lunch buffet). 食物有無分別及詳情您打電話去問下啦!

若沒有忙碌, 你便不會懂得善用閒暇; 沒有痛苦, 便不會明白快樂的得來不易; 沒有失去, 我們更不會懂得珍惜--是苦是甜也好, 是時間太多或太少也好, 最重要的, 還是請不要浪費你的人生! (純粹分享 ^0^)

大宅

回覆:九龍東皇冠假日酒店的尚廚自助午餐

生曰和長者及滙丰都有折,平日晚吃過一次,比預期多人,食物一般,同價錢掛鈎

首頁

尾頁

跳至