自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章

回覆:如何教導兜風耳既小朋友?

我都係兜風耳,但我細個好乖架

.........................................

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

引用:激到嘔血。講一句駁十句。破壞王,喜歡塗鴉

原帖由 may.112233 於 14-09-25 發表
激到嘔血。講一句駁十句。破壞王,喜歡塗鴉撕爛人地功課。成日同人地打交,學校、公園、屋企人都打。全班最 ...
唔關兜風耳問題啦。

唔好用自己既諗法,夾硬套落人地身上囉~ 唔該!!!!

大宅

引用:你應該著眼於教育,而唔係兜風耳。

原帖由 beth222 於 14-09-25 發表
你應該著眼於教育,而唔係兜風耳。
agree

侯爵府

我又係兜風耳,我阿爺係超級兜風耳,佢係教書先生。而我亦好乖。唔好賴啦。

愈嚟愈冇記性

水晶宮

你咁肯定關對耳事,唔應該上bk問,應該去揾相學家

男爵府

引用:激到嘔血。講一句駁十句。破壞王,喜歡塗鴉

原帖由 may.112233 於 14-09-25 發表
激到嘔血。講一句駁十句。破壞王,喜歡塗鴉撕爛人地功課。成日同人地打交,學校、公園、屋企人都打。全班最 ...
仲想講笑叫你用膠紙痴實對耳~~~~

唔好睇相看,應該搵方法教。

要追憶返點解小朋友會發展成咁。

冰封三日,非一日之寒。

家庭都係主要影響小朋友既原因,

要好好諗下係咩原因變成咁,

一直用咩方法教

Wow, what a good day in BK. Really gosh.....

伯爵府

親子王國15週年勳章

樓主直頭當咗兜風耳係一種病,有兜風耳一定難教

子爵府

如果你覺得只係關隻耳仔事,咁。。。整整佢。。。。囉

我愛我個囝,愛到變做鬼..

別墅

引用:我仔都好兜,事實係令我好勞氣 +

原帖由 alicialee1210 於 14-09-25 發表
我仔都好兜,事實係令我好勞氣
Q

伯爵府

樓主,面對現實吧!帶你小朋友去評估啦!你再固執地認為肯定關對兜風聽耳事,只會害咗自己個小朋友!

別墅

回覆:krisflyer 的帖子

Sorry wrongly sent. Pls ignore. Thanks

禁止訪問

水晶宮

熱血金章 至尊種植勳章 畀面勳章 2011精緻種植勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

你咁堅持係關兜風耳,咁你帶佢去整容囉

禁止訪問

大宅

回覆 ellawyc 的帖子

[tr][/tr]
有,係adhd。但係adhd既小朋友多數係因為衝動自制能力弱而搞你,但係兜風耳既小朋友係有心搞你,未必機於,係個心唔好,兩者有分別,可以睇得出。

已刪除用户

大宅

回覆 MrsWong 的帖子

有,係adhd。但係adhd既小朋友多數係因為衝動自制能力弱而搞你,但係兜風耳既小朋友係有心搞你,未必機於,係個心唔好,兩者有分別,可以睇得出。

用戶要求終止服務

你有無問佢打人的原因?當佢打人或打屋企人時你地有咩反應俾佢?你話佢太有活力,咁你有無定時帶佢放下電呀?

禁止訪問

引用:回覆+MrsWong+的帖子有,係adhd。但係adhd

琥珀宮

親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

會唔會有過度活躍症
我細個都咁上下,成日激死成村人,一言九頂,專捉老師講錯地方,挑機。

你若盛開, 蝴蝶便來!

首頁

尾頁

跳至