自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

虎到金來勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

唔識講請自己睇

http://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=23825186&extra=&page=1

naviegirl  我地納稅人好多$$$$$$$$$  發表於 14-9-26 12:46
naviegirl  9年免費教育已洗左我  發表於 14-9-26 12:46

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

回覆:為間公屋呢個大學生好離譜

入唔到link 等人幫連

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

有病未睇醫生

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

大學生

子爵府

公爵府

2018父親節勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

快啲舉報佢啦~

大宅

借刀?

水晶宮

引用:借刀

原帖由 蒸魚頭抽 於 14-09-26 發表
借刀?
我覺得似

子爵府

Sylamb 發表於 14-9-26 10:06
唔識講請自己睇

http://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=23825186&extra=&page=1
其實........點解佢有資格睇綜緩??????

子爵府

d_yeong 發表於 14-9-26 10:53
其實........點解佢有資格睇綜緩??????

其實拎綜援唔洗有D咩資格, 資產唔過,入息唔過就OK. 仲有住滿1年

侯爵府

呢d咁嘅垃圾,真係影衰佢父母,影衰佢讀嘅大學!

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

禁止訪問

複式洋房

回覆 KaliKali 的帖子

點解你咁講

男爵府

呢D咪聰明囉,間公屋到手,之後點都得啦。唔做野攞綜援又得,搵到錢,最多咪俾兩倍租金,都仲平過出面好多,人生冇壓力
我係第一胎, 祝各媽咪開開心心 !

瑪瑙宮

虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

嘩,我覺得佢真係有精神病不過佢自己唔知,扮痴線,比人打針都肯

有精神病係個借口, 等我可以唔駛參加果d自力更生支援計劃, 其實我無病, 但為左綜援, 我唯有話自己有病, 仲有, 住中途宿舍如果表現良好, 可以恩恤安置上樓住公屋最快的途徑. 如果有人想拿公屋, 最好扮有精神病, 然後申請中途宿舍, 不過壞處係要打針和吃藥.

瑪瑙宮

虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

KaliKali 發表於 14-9-26 11:31
呢個account成日都出膠post 架~~
好似專登做相入面個人咁~
無錯,用左仇人張相?
好可疑

Gerard  認同  發表於 14-9-26 12:49

禁止訪問

子爵府

回覆:Sylamb 的帖子

複式洋房

首頁

尾頁