自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

今日去左試玩,跟女女學校去,因為唔想打太長,列點講

1)去到環境都大,但好多動土中既土地,週圍都沙塵滾滾,什至你會係園裹面行行下係得個殼面咩都無,而且超曬,大部分排隊既地方都係暴曬

2)安排超級亂,我地第一個就去冰館,由初時任入,到後尼全部人失住左個門口,完全無人管理人流,我眼見其實今日都係三個團體去左右,結果無啦啦直情係門口cut人,之後再安排鐵碼,叫佢地排隊,但佢地排個個位,正正係曬到痴線

3)基本上眼見既羽絨褸係有超多件,
我:原本短袖加普通legging, 再著佢件褸>>(夠暖)
女女:89cm高,原本短衫短褲,著多左條自備抓毛長褲,再著佢地最細個件褸 ,大既似裙既size,>>>(ok夠暖,但應該帶埋帽,手襪仔會好d)

4)冰館ok,有野影下相,有sir 滑梯,有小朋友自己玩,大人一齊玩,有工作人員從旁睇住,我女兩歲幾都玩得開心

5)今次去基本上除左冰館,仲有個充氣區,最迷你個個我女都玩得,家長可陪玩,另外有個8歲以上先可以玩既running man game 我見其他小朋友都玩得開心,其他未有得玩住

6)基本上佢話既環球美食區,賣既係類似7仔點心etc,不過未開曬,可能之後會好d;另外拋波,撈金魚既攤位都未開

其實所有野都好似未預備好,所以感覺真係好差,由原本三點走,結果改到兩點,再提前到十二點半走(我地十一點左右到),所謂既團體試玩,雖然平,但都唔抵

相會稍後upload

大宅

回覆:fi_ni1029 的帖子

等相

大宅

回覆:冰雪節試玩(長)

大宅

大宅

我女女著佢地件褸,89cm高

KAMIKASHUN  美女  發表於 14-9-27 01:34
貓頭雀  小企鵝  發表於 14-9-27 01:12
sharoncool  好令女  發表於 14-9-27 00:50

珍珠宮

多謝分享⋯本來打算帶大細仔去玩冰好彩有你的試玩分享⋯謝謝

子爵府

回覆:fi_ni1029 的帖子

多謝分享,我比較擔心交通問題,你自駕定搭巴士?

fi_ni1029  我地跟學校旅遊巴去:y   發表於 14-9-27 01:22

公爵府

好媽媽勳章

引用:今日去左試玩,跟女女學校去,因為唔想打太

原帖由 fi_ni1029 於 14-09-27 發表
今日去左試玩,跟女女學校去,因為唔想打太長,列點講

1)去到環境都大,但好多動土中既土地,週圍都沙塵滾 ...
4)冰館ok,有野影下相,有sir 滑梯,有小朋友自己玩,大人一齊玩,有工作人員從旁睇住,我女兩歲幾都玩得開心

喱d駛唔駛另外比錢玩?定任玩?

Thx share

fi_ni1029  冰館唔洗額外比,排隊   發表於 14-9-27 01:23

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

謝謝分享
有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

大宅

我見新聞又話有個好大既室內人造雪場,係咪無?

伯爵府

育兒性格勳章 DHA勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

多謝分享

大宅

好似都吸引
但希望佢之後啲安排可以做得好啲

大宅

引用:多謝分享⋯本來打算帶大細仔去玩冰好彩有你

原帖由 Vinccy 於 14-09-27 發表
多謝分享⋯本來打算帶大細仔去玩冰好彩有你的試玩分享⋯謝謝
其實可能等多排,等所有野起好先再去

大宅

引用:我見新聞又話有個好大既室內人造雪場,係咪

原帖由 pigpig119 於 14-09-27 發表
我見新聞又話有個好大既室內人造雪場,係咪無?
我地去都好失望呀,因為未有,佢個地圖根本好多野都未起好

男爵府

瑪瑙宮

減齡達人勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

大宅

今日都去左。只玩左1個鐘。就閃人。好多野未開。天氣又熱全程露天。又無帶雨傘。

伯爵府

thanks for sharing!我都Plan定遲啲先去,等過左頭一個月先!

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

謝謝分享。

明天都會去試玩,不會期望太多。

大宅

見到廣告仲諗緊去唔去好,睇黎都係遲少少等佢ready晒先去比較好,多謝分享

首頁

尾頁

跳至