烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問有些花痕,你地會否繼續用? 因為買時sales話永久保用,如果繼續用怕唔怕? 唔用又好嘥,因為成3千多元,現在好迷惘,請高人指教

珍珠宮

大廚勳章

yuekinwai 發表於 14-10-1 18:31
請問有些花痕,你地會否繼續用? 因為買時sales話永久保用,如果繼續用怕唔怕? 唔用又好嘥,因為成3千多 ...

我會繼續用㗎 ....
我個 Pan 記 西施煲嘅 鑽石塗層內膽 (網上流傳 , 都係用咗 swiss diamond) 亦係有 d 花痕 , 我都一樣照用㗎

若果你唔要個 pan , 一定會有好多人想要接收你個 pan 㗎 (包括我 ) ~

智慧用思考照明宇宙 invite all people to the moment of εὕρηκα !

Walk like a bird / Sleep like a dog / Sit like a turtle ~
人生 gridlock ... mix & match ~
ご馳走様
bella, ciao! Hasta la vista, baby ~
暗物質= entropy@>光速度@<-273℃

大宅

引用:請問有些花痕,你地會否繼續用? 因為買時s

原帖由 yuekinwai 於 14-10-01 發表
請問有些花痕,你地會否繼續用? 因為買時sales話永久保用,如果繼續用怕唔怕? 唔用又好嘥,因為成3千多 ...
你可以攞返去公司維修,我上次都係有些花,佢换過隻比我,個篕個粒的鬆了2次,拎去維修,最後换了新蓋比我

洋房

回覆:YVONNE2607 的帖子

我都買咗,請問攞去邊到修呀?

伯爵府

大廚勳章 畀面勳章

宜家啲marketing真係越來越勁,個名甘勁既“瑞士鑽石鑊”,幾時會有“太空隕石煲”出來呢?

Jessica-WNJ    發表於 15-1-16 11:00

首頁

尾頁

跳至