親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

好媽媽勳章

引用:應該係,我買5,900yen

原帖由 Phoebe_snufkin 於 14-10-03 發表
應該係,我買5,900yen
我入個日要8200yen好貴!

伯爵府

虎到金來勳章 親子王國15週年勳章

引用:Quote:原帖由 vv518vv 於 14-10-03 發表Law

原帖由 maggielau0705 於 14-10-03 發表
你係plan左什麼日子入場?
我打算11月4號平日去呀,因為唔計遊客日本自己本土都好多人

公爵府

hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章

回覆:maggielau0705 的帖子

係呀,29/9前兩三日係貴d, 30/9後兩三日係平d, 本來30/9去,但賣晒,改左1/10去

珍珠宮

好媽媽勳章

引用:係呀,29/9前兩三日係貴d, 30/9後兩三日係

原帖由 Phoebe_snufkin 於 14-10-03 發表
係呀,29/9前兩三日係貴d, 30/9後兩三日係平d, 本來30/9去,但賣晒,改左1/10去

...
我係日本新年假期前夕呀!早D8:00去門口排,定係買fastpass好呀!比多$1100……仲15,16…點好呀?!?!

公爵府

hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章

其實佢賣得咁貴即係預多人去,值唔值你就要諗諗啦

珍珠宮

好媽媽勳章

引用:其實佢賣得咁貴即係預多人去,值唔值你就要

原帖由 Phoebe_snufkin 於 14-10-04 發表
其實佢賣得咁貴即係預多人去,值唔值你就要諗諗啦

子爵府

Maggie,如果你唔打算短期內再去usj的話,我建議你都係買啦!雖然係貴d,不過起碼唔會等到呆左嘛!又玩得舒服d.,,,
我下年初一上機,打算第日(fri)即去usj,都打算買fp。。。。。

珍珠宮

好媽媽勳章

引用:Maggie,如果你唔打算短期內再去usj的話,我

原帖由 JoeyJoey 於 14-10-04 發表
Maggie,如果你唔打算短期內再去usj的話,我建議你都係買啦!雖然係貴d,不過起碼唔會等到呆左嘛!又玩得舒服 ...
我打算6月or7月再去一次架!如果ticket 唔貴的話!

子爵府

珍珠宮

好媽媽勳章

引用:

原帖由 JoeyJoey 於 14-10-05 發表
我諗緊可能買fastpass5.plan下要玩D咩先!pass5 要6200yen

複式洋房

引用:Quote:原帖由+maggielau0705+於+14-10-03+

原帖由 vv518vv 於 14-10-03 發表
我打算11月4號平日去呀,因為唔計遊客日本自己本土都好多人
哎...你又打算4號去呀?..我本身都想3/11去,點知岩岩睇日本假期先知3號係假期,我4號就返香港,雖然夜晚機,但好怕玩到好攰仲要搭飛機返港,衣家都唔知點好

子爵府

Phoebe_snufkin 發表於 14-10-3 15:07
我都係剛去完哈利波特, 我地係早幾日落機即係機場Lawson買fast pass, 買左等於買時間, 唔駛排好耐有得玩, ...

請問你係邊日入場? 好奇怪本打算21/12 入園, 但21/12(FP最貴) 仲貴過日本假期的23/12(FP最平), 都唔知邊日去好.

耶穌拯救人, 人間真有幸, 從此做人冇閉翳, 歡欣讚頌神, 好開心, 耶穌在我心,你與我樂共聚, 歡欣讚頌神.

珍珠宮

好媽媽勳章

Jennie 發表於 14-10-22 21:54
請問你係邊日入場? 好奇怪本打算21/12 入園, 但21/12(FP最貴) 仲貴過日本假期的23/12(FP最平), 都唔知邊日 ...
咁當然買平個日啦!我已經買左

別墅

回覆 maggielau0705 的帖子

MAGGIE,
請問您是否在日文官網上買?要幾多錢呀?

QQ07011

珍珠宮

好媽媽勳章

引用:回覆 maggielau0705 的帖子MAGGIE,請問您是

原帖由 QQ07011 於 14-10-22 發表
回覆 maggielau0705 的帖子

MAGGIE,
Yes.日文網先可買到,我入果日pass5 要6200yen

伯爵府

引用:Quote:原帖由 QQ07011 於 14-10-22 發表回

原帖由 maggielau0705 於 14-10-23 發表
Yes.日文網先可買到,我入果日pass5 要6200yen
用信用卡買洗5洗手續費嫁

珍珠宮

好媽媽勳章

引用:Quote:原帖由 maggielau0705 於 14-10-23

原帖由 koey_0611 於 14-10-23 發表
用信用卡買洗5洗手續費嫁
應該冇渦!

珍珠宮

回覆:日本環球影城

旅行社有入場卷賣,但叫我地加$67買埋果張哈利波特入場卷,佢話分咗三個時段可入,包入到場。呢張係什麼東西?需要買嗎?同fastpass 係咪吾一樣?請各位指教^_^

Love and Kindness are never wasted.

珍珠宮

好媽媽勳章

引用:旅行社有入場卷賣,但叫我地加$67買埋果張

原帖由 babycam 於 14-10-23 發表
旅行社有入場卷賣,但叫我地加$67買埋果張哈利波特入場卷,佢話分咗三個時段可入,包入到場。呢張係什麼東 ...
尼張只是保証入哈利波特園區券,响USJ入面係免費拎的,當然派晒就冇!其餘所野都要正常排隊,fastpass就分3.5.7 三種,只有5 & 7可以保証入哈利區,仲可以有5 or 7樣games優先入場玩(有機會都要排一陣,可能是5-15mins)
Fastpass冇旅行社代售,只能在usj日文官網用visa買,而且日子不同價格不同!

珍珠宮

好媽媽勳章

引用:旅行社有入場卷賣,但叫我地加$67買埋果張

原帖由 babycam 於 14-10-23 發表
旅行社有入場卷賣,但叫我地加$67買埋果張哈利波特入場卷,佢話分咗三個時段可入,包入到場。呢張係什麼東 ...
你尼間旅行社係邊間?

首頁

尾頁

跳至