自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

環保接龍勳章

之前強硬要求梁振英下台, 同埋要同林鄭傾,
突然唔逼梁振英下台, 莫非真係交換條件?

(文中已寫未經証實, 請大家自行判斷)
網上傳:
據未經証實的另外途徑得知,佔中很快會結束,因中方掌握了那些在港勾結美國人的證據,條件就是要中方不披露那些爆炸性資料

之前曾鈺成密會肥佬黎李柱銘, 有D景轟

珍珠宮

好媽媽勳章

自由.自由,多少罪惡假汝之名以行

珍珠宮

引用:之前強硬要求梁振英下台, 同埋要同林鄭傾,

原帖由 ngannatalie 於 14-10-03 發表
據了解,美國派來了神盾特工局過來

但外星勢力狂派亦想亂港倒中

消息未經證實,請自行分析

伯爵府

回覆:突然唔逼梁振英下台, 有景轟

可以有咩景轟?因中央堅決不會換特首,再駁呢個point真無意思,而且講到尾唔關梁事,佢只是處理返貪曾D蘇州屎

男爵府

引用:Quote:原帖由 ngannatalie 於 14-10-03 發

原帖由 aliensss2008 於 14-10-03 發表

如果啲佔中人群散去,啲外星勢力係咪會call walking dead增援?

侯爵府

因為學聯/思潮根本唔想再玩落去
想快快手收尾走人

公爵府

侯爵府

畀面勳章

你信?有証據米公佈羅。幼稚。

Nice to meet you!

琥珀宮

開心吸收勳章 熱血勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:之前強硬要求梁振英下台,+同埋要同林鄭傾,+

simple is the best~

大宅

回覆:secretrose 的帖子

快d散場啦,再搞香港吾掂!

珍珠宮

2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

我諗 佔中 和平散去之後,jm 才有心情玩 金田一。

水晶宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章

yy1012 發表於 14-10-3 05:18
如果啲佔中人群散去,啲外星勢力係咪會call walking dead增援?
外星勢力由原來,三百蚊一個,加到五百蛟一個,係五百蚊一個,over⋯⋯over⋯⋯

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章

這一個要求,無可能達到

禁止訪問

引用:Quote:原帖由 ngannatalie 於 14-10-03 發

禁止訪問

回覆:caryfox 的帖子

子爵府

龍門已搬

佔中歡迎林鄭與學生會面冀帶來轉機

2014-10-03 HKT 03:28

和平佔中秘書處發表聲明,歡迎政務司司長林鄭月娥與學生會面,希望談判能為當前的政治困局帶來轉機,並表示將在過程中全力支持學生,聲明說期望政府能切實聽取民意,尊重市民就真普選的意願。

聲明又說,尊重學生在談判桌上,集中討論政改問題,但重申造成目前政治困局的是行政長官梁振英,他必須問責下台,而要達致真普選目標,人大常委會需要撤回就香港政改所作的決定。

禁止訪問

水晶宮

畀面勳章

原帖由 aliensss2008 於 14-10-03 發表

係咪ironman 都有份? 係既我即刻變節支持。

象牙宮

ngannatalie 發表於 14-10-3 04:23

唔明 梁振英下台, 事情就會解決么?

董時代 又叫人下台

曾時代 又叫人下台.

下台, 誰能 做特??? 沒人去想?

肥佬黎 自己錢會括得么?捐給那十多位人. 上几百万?
不是自己荷包的錢., 自然 okay
apple 勾結美國人證據, 也是真.

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

侯爵府

tearycow 發表於 14-10-3 05:27
因為學聯/思潮根本唔想再玩落去
想快快手收尾走人
對,輪到黃x民嗰班人,驅蝗行動,熱血公民幾個激進組織唔肯罷休

首頁

尾頁

跳至