自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

回覆:另類話題: 如果姊妹們坐緊巴士, 發生以下情況你會點做

我會走開,一陣隔離個個睇到情不自禁便乃野

大宅

可以問下尊貴既立法會議員何俊仁先生遇見呢D情況可以點做

大宅

回覆:另類話題: 如果姊妹們坐緊巴士, 發生以下情況你會點做?

下,我會彈開,但唔會話人!佢又唔係犯法同騷擾至人,坐開未冇事!好過d大大聲講電話講至全架車都聽至個d啦
仲有話唔尊重女性,佢又唔係睇d偷拍/𥄫其他女性,個d係網絡資源姐!

侯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

candyjjlin 發表於 14-10-3 15:10
下,我會彈開,但唔會話人!佢又唔係犯法同騷擾至人,坐開未冇事!好過d大大聲講電話講至全架車都聽至個d啦 ...

佢係唔係偷拍我唔知.. 我無睇哂佢既私人珍藏麻...

大聲講電話都無辦法既, 係我隻耳仔受罪... 但係我個人認為那O的不雅照片真係好核突呀~~

重有, 有姊妹已經分享那位男士響公眾場所睇呢O的不雅係有權告佢噃....

今天種下何種因, 它日必收何種果!!  每天努力為亞仔同我的生活打拼!!

大宅

回覆:dordor1207 的帖子

我前日搭mtr我面前個細佬睇落十幾歲當住我面"了"下體,仲若無其事咁做

珊瑚宮

親子王國15週年勳章 BK Milk勳章

最多都係臨落車,大大聲同個鹹濕佬講:有落!鹹濕佬唔好掛住睇你啲珍藏,借過唔該!

之後自己落車,由得佢異異相相咁loh

侯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

丫丫baby 發表於 14-10-3 15:26
我前日搭mtr我面前個細佬睇落十幾歲當住我面"了"下體,仲若無其事咁做

...

姊妹, 呢個情況我會笑佢噃... 佢一定未見過大鵬展翅啦.. O的牙籤仔叫佢彈開啦..

不過, 又或者佢可能O個一刻係佢小弟弟有O的痕呢.. HAHAHAHHA
今天種下何種因, 它日必收何種果!!  每天努力為亞仔同我的生活打拼!!

大宅

引用:Quote:丫丫baby+發表於+14-10-3+15:26+我前

原帖由 dordor1207 於 14-10-03 發表
姊妹, 呢個情況我會笑佢噃... 佢一定未見過大鵬展翅啦.. O的牙籤仔叫佢彈開啦..

不過, 又或者佢可能O個 ...
有可能

珍珠宮

李豆豆 發表於 14-10-3 09:54
我都試過搭巴士見到,如果我坐佢隔離既,可能會起身,其他位置就唔理佢

...
無咁猖狂呀?

首頁

尾頁

跳至