自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

引用:支持樓主班埋沒良知既暴民只顧短視既利益,

原帖由 Woarli 於 14-10-04 發表
支持樓主
班埋沒良知既暴民只顧短視既利益,變得冷血無人性
叫人暴力清場,話非禮都預左個d 咁涼薄變態既說 ...
我係好想知道果部份家長,會點樣同仔女解釋琴日係旺角發生咩事

大宅

引用:藍絲被騎劫仲死撑唔支持暴力。但一開始果陣

原帖由 cool2000hk 於 14-10-04 發表
藍絲被騎劫仲死撑唔支持暴力。但一開始果陣佢地拍爛手掌叫好又話人低死。

...
仲要話好心涼!
多得呢班人有份鼓吹用暴力/任何手段去清場!

大宅

引用:可憐学生哥一腔熱血爛尾收場。見好早收應可

原帖由 familyking 於 14-10-04 發表
可憐学生哥一腔熱血爛尾收場。見好早收應可避免廝列,如早D集中在金鐘一點,好可惜!北京根本沒動過絲毫, ...
話佔中三子同黃之峰煽動佔中既人,何嘗吾係煽動琴日旺角暴力事件?

別墅

回覆:反佔中人用暴力就係伸張正義!?

呢件事上面我見到好多人嘅涼薄,好恐怖

我個名叫樂樂b,媽咪最鍾意叫我做蕃薯b嫁!

禁止訪問

hashtag影視迷勳章 玩具勳章 春季勳章 BK猜猜猜慶中秋

大宅

引用:Quote:Mamaipig 發表於 14-10-3 21:10 點解

原帖由 rovictnadia 於 14-10-04 發表
捉到都放返,好明顯啦
啲人咪死撐警察『有事鐘無艷,無事夏迎春』所以警察理直氣壯等施暴者入去施暴完,再等tvb記者開鏡頭後再入去保護,證明佢地真係公正

伯爵府

Mamaipig 發表於 14-10-3 21:10
點解警察唔出胡椒噴霧噴班反佔中暴民?難道係政府比$請既…

禁止訪問

hashtag影視迷勳章 玩具勳章 春季勳章 BK猜猜猜慶中秋

引用:Quote:原帖由+Woarli+於+14-10-04+發表支持

禁止訪問

引用:暴力可恥對警察徹底地失望他們的良知去左邊

大宅

引用:Quote:原帖由+Woarli+於+14-10-04+發表支持

原帖由 akina2012 於 14-10-04 發表
我係好想知道果部份家長,會點樣同仔女解釋琴日係旺角發生咩事
佢地一定會同仔女話示威人士犯法在先,被人打死無得怨
就好似d仔女係街扭計買玩具,咁曳俾媽媽打緊係無得怨!
衷心為佢地下一代感到悲哀

大宅

支持樓主

翡翠宮

支持

入境事務處24小時舉報熱線: 2824 1551
舉 報 無 牌 經 營 電 話 : 2881 7498<font color=&quot;DarkOrchid&quot;>

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

無論咩立場都好,唔應該用暴力打人,真唔想見到人受傷

大宅

引用:Quote:原帖由 akina2012 於 14-10-04 發表

原帖由 Ashley_ash 於 14-10-04 發表
緊係滿口仁義化身成大慈大悲嘅媽媽啦,唔怕俾老公發現真面目要離婚咩

...
我諗冇男人會鐘意咁惡毒,一定做雙面人

大宅

引用:Quote:原帖由 akina2012 於 14-10-04 發表

原帖由 Woarli 於 14-10-04 發表
佢地一定會同仔女話示威人士犯法在先,被人打死無得怨
就好似d仔女係街扭計買玩具,咁曳俾媽媽打緊係無得怨 ...
所以打鬧教仔法真係有用咩?我諗有仔女既媽媽們都知,越打鬧只會越適得其反
吾知佢地又會吾會咁惡毒咁鬧扭計既仔女

禁止訪問

引用:Quote:原帖由+Ashley_ash+於+14-10-04+發表

大宅

引用:無論咩立場都好,唔應該用暴力打人,真唔想

原帖由 blueski 於 14-10-04 發表
無論咩立場都好,唔應該用暴力打人,真唔想見到人受傷
同感

大宅

原帖由 Ashley_ash 於 14-10-04 發表
緊係啦,你覺得佢地夠膽接小朋友放學係學校門口講呢d嘢?上網咪露真面目囉

...
所以咁先可怕,係網上就咩都講得出

大宅

警察選擇性執法!

大宅

akina2012 發表於 14-10-3 21:07
吾洗出動解放軍,香港人己經打自己人!
你地鼓吹成功,用暴力收場,有份咀咒既人開心未!?
警察催淚彈打吾 ...
支持!!!!!

首頁

尾頁

跳至