懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

別墅

有冇人試過做機減肥, 成個療程大約幾多錢? 成唔成功?

男爵府

畀面勳章

原文章由 Chantal 於 08-2-24 16:25 發表
有冇人試過做機減肥, 成個療程大約幾多錢? 成唔成功?

我好耐之前試過,機本上好多種機都試過,試過join唐安麒半價後要2x,xxx,仲要跟佢食譜食,但係我覺得無效.

其實經過咁多次經驗,我覺得做機只係輔助儀器,首先係要你自己係飲食方面控制,減去多餘脂肪先,而做機只不過係當你瘦左之後幫你收緊返,望落去會slim d,但係始終你係靠自己減囉,基本上跑下步,
swim 都可以有呢d效果,而且健康得多又慳返唔少

我最成功果次係睇西醫減肥,快到係自己都相信,一星期減左3吋腰加8磅,食左個幾完藥,總共減左21磅,條腰得返23.5吋.但係呢個世界上係無咁著數o既事o既,我之後搞到身體差晒,連m都無得o黎,最慘就係我老公突然間話想生多個,跟住好艱難先有bb,但係我身體差都咁又有乜可能陀都bb呀,結果係大約8wks佢停止生長.後來
過左好耐都無m o黎,我睇中醫差不多1年,洗左幾萬蚊先僥倖有左細b,宜家23wks,但係都唔係咁穏,所以減肥真係要諗清楚同用d健康d o既方法呀:)

大宅

我未有bb之前就做過,費用都幾貴架.接近三萬架,雖則話分期,不過吾係想像咁得囉...

首先,又係要食藥...跟手見營養師教你食嘢,之後就係做機,雖則你係見到個效果,不過一停d藥,就會肥返少少...嗰次係減到不過係磅數十幾磅囉...身型同我想像的差d囉...好似吾係好明顯..同埋你要睇下跟你嗰個顧問盡吾盡責,我嗰次吾好彩,嗰女仔做做下吾做,之後轉咗兩個人跟我,所以都好亂囉...

別墅

即係話做機都要食藥, 停藥就會肥返少少, 咁同睇醫生有乜分別

首頁

尾頁

跳至