烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我見到有人賣二手(澳洲)佢話買左五年 但就冇乜點用過 佢賣500澳紙(4000港紙)我買唔買好呢? 而另一個佢話都係買左五年用過3次(佢話囉)但就賣850(6千港紙) 其實如果部機有問題修理會唔會好貴呢?定係買新好過 我其實有部細蒸焗爐但我今日check過佢唔足100度得95度到。。。大家可以比d意見嗎?多謝哂

每天都要感恩 感謝主 讚美主

男爵府

回覆:想請問一下miele蒸爐

我唔建議買。有問題維修唔平,每次上門要六百幾。

複式洋房

回覆:mamamic 的帖子

多謝回覆 但佢真係好平(我老公二手價都ee呀呀)放/用左五年 其實係咪大多數都會有問題呢

大宅

之前睇過有jm 買, 澳洲有d display or promotion 都係幾千蚊..平過hk 好多

TakMei  no so cheap la  發表於 14-10-23 14:17

男爵府

大廚勳章 BK Milk勳章

唔会買,五年过晒保修. 要 call 人来整好貴,你都知澳洲人工

之前有做特價 au$1500 减到$1200 平300.
promotion 應該做完

我覺得買 steam oven 可以等下,whirlpool 又出新 steam oven, 遟D 價会平D.

eliz_mum  我就係miss左佢減價  發表於 14-10-22 21:53

男爵府

birko 呢个牌子呢?好似 $900 就買到

複式洋房

回覆 TakMei 的帖子

我都有見到呢個牌子呀,但係唔知出面邊度有得買 我都搵左好耐,唔知你知唔知邊樹有呢? 900都唔平喎 你覺得佢口碑點呀?你都知道好多蒸爐呀 你屋企用邊部?

男爵府

引用:回覆 TakMei 的帖子我都有見到呢個牌子呀,

原帖由 eliz_mum 於 14-10-23 發表

我都有見到呢個牌子呀,但係唔知出面邊度有得買 我都搵左好耐,唔知你知唔知邊樹有呢? 9 ...
我屋企用 cheap cheap bamboo steamer 咋,真係無位放,要搬屋先可以買.

birko 主要做 commercial 架,我都唔明佢地点解整部 steam oven.

你去 www.birko.com.au 睇下,佢有個 stockists,打去問下.

男爵府

回覆:eliz_mum 的帖子

miele on sale 我真係勁想買,但我老公唔 like benchtop,要 built in.

複式洋房

嘩你老公真好呀 我都想要買BUIL IN呀但我地租屋 等第時買屋先再諗 我老公直情叫我唔好買 佢成日都叫我唔好買廚房野 我話煮個個又唔係你 到我唔理佢阻止照買 問佢係咪好用好方便 佢又係囉! 我EMAIL左MIELE 佢地話上門CHECK要$159/30 MINS ,過半個中之後就30蚊15分中

男爵府

引用:回覆 TakMei 的帖子嘩你老公真好呀 我都想

原帖由 eliz_mum 於 14-10-23 發表

嘩你老公真好呀 我都想要買BUIL IN呀但我地租屋 等第時買屋先再諗 我老公直情叫我唔好 ...
咁等買屋先啦,去唐人街買呢種 $50/60 顶住先.

首頁

尾頁

跳至