二手市場

跳至

首頁

尾頁

洋房

商品名:DIY熊仔材料包_7CM

規格

顏色 尺碼 價格 庫存
啡x杏 13CM 120.00 50
啡x白 13CM 120.00 50
杏x白 13CM 120.00 50
白x白 13CM 120.00 50

品牌:熊 BEAR BEAR

分類:創意設計、自家品牌 hand-made 製品/ DIY 製品

介紹

想自己整隻熊仔比人?好簡單, 想自己整又唔知邊度有材料? 快d黎睇下啦! 情人節DIY熊仔比佢啦!整熊仔其實好簡單~($70有交易)

我e種熊仔可以整坐或企, 不過我認為坐好d, 一黎得意d, 二黎坐得穩, 如果跟足我既教學, 我用既針法同布係唔容易發現線痕, 好靚架!

坐size約為高7cm, 橫5.5cm, 側4.5cm (唔好嫌人細隻, 大一倍花既時間同心機係一倍架)

希望越來越多人可感受DIY既樂趣, 如果想自已整又怕自己整得唔好睇~ 唔怕! 可以參加熊仔工作坊, 有一對一教整熊仔

建議買一隻代整, 一隻自己整, 一雙一對幾好~!

#666666; font-size: 13.5pt;\">

想自己整隻熊仔比人?好簡單, 想自己整又唔知邊度有材料? 快d黎睇下啦! 情人節DIY熊仔比佢啦!整熊仔其實好簡單~($70有交易)

我e種熊仔可以整坐或企, 不過我認為坐好d, 一黎得意d, 二黎坐得穩, 如果跟足我既教學, 我用既針法同布係唔容易發現線痕, 好靚架!

坐size約為高7cm, 橫5.5cm, 側4.5cm (唔好嫌人細隻, 大一倍花既時間同心機係一倍架)

希望越來越多人可感受DIY既樂趣, 如果想自已整又怕自己整得唔好睇~ 唔怕! 可以參加熊仔工作坊, 有一對一教整熊仔

建議買一隻代整, 一隻自己整, 一雙一對幾好~!

DIY')" > #0000ff;\">DIY熊仔材料包 - 客戶自己製作 (HKD70 一隻包平郵)

1 所選擇的顏色布(已經剪好,絕對唔使對紙樣甘麻煩)

2 熊仔填充物, 塞入熊仔用

3 熊仔眼一對

4 熊仔鼻一隻

5 熊仔製作教學 (hard copy)

一隻熊仔製作需時2.5-5小時

都係怕唔識整?? 仲有熊仔工作坊')" > #6a21a9;\">熊仔工作坊

#0000ff; font-size: x-large;\">訂購方法

請下bid訂購並註明:

1. 熊仔自已DIY / 代製

2. 熊仔顏色 (啡x杏, 啡x白, 杏x白, 白x白)

3. 取貨方法 (平郵/ #4d3009; font-size: 16px;\">掛號/ #4d3009; font-size: 16px;\">面交)

#000000; font-size: medium; font-style: normal; font-variant: normal; letter-spacing: normal; line-height: normal; orphans: auto; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: auto; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: #ffffff;\" align=\"left\"> #4d3009; font-size: 16px;\">4. 是否需要增外配件 (鎖匙扣/絲帶

#000000; font-size: medium; font-style: normal; font-variant: normal; letter-spacing: normal; line-height: normal; orphans: auto; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: auto; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: #ffffff;\" align=\"left\">

')" > #6a21a9;\">
\"\"

首頁

尾頁

跳至