夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

昨晚第八次發現他同小三有聯絡 本身同事不過公事上沒接觸 但會日日見到 聯絡內容不是公事
c6依家係有心要返來我身邊 不過他話改唔到這種習慣 不過我已經唔想糾纏這個問題 小三依家狀態就係c6send短信比她 她會回覆(btw她已經講過三次唔會再覆他)
今日下午他地放吃飯 我地三個人就要傾數了 不過我唔知仲有咩好講 大概都知他地要講咩(都係唔會聯絡果d) 我仔得半歲大 我對c6仲有愛 c6都係對我有愛 他係要頭家 小三(志在鍾意多只兵)
我只想知自己要點做 想好好處理

凡事阿b為重 !人奶妈加油!

珍珠宮

2024年龍年勳章 熱血勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆:第八次發現 在線等求救

c6唔够決絕好難搞

我的生命由我主宰.

大宅

希望今日有個明確既答案 吾好再拖拉 好難受

男爵府

回覆:xihuan317 的帖子

男人在感情上喜歡拖泥帶水,欲斷難斷,唉

子爵府

BK Milk勳章

唔知你點解覺得你C6仲有心返嚟… 佢只係唔想失去身邊既野, 唔代表佢係愛/好重視嗰想野。

佢改唔到, 係佢決心唔夠, 而且你次次比機會佢, 佢咪放軟手腳囉。 唔該叫佢轉電話號碼先啦。同

我係你, 我不會同小三約見面, 有乜好見? 唔通你當街鬧佢打佢? 跟住佢在C6面前駁同情? 而且佢係咩身份? 不如先管好你C6,及請C6管掂自己先吧!

祝好運

翡翠宮

至少你個老公要肯斷先得,唔係以後都會繼續咁

大宅

ada_fung 發表於 14-11-2 14:29
唔知你點解覺得你C6仲有心返嚟… 佢只係唔想失去身邊既野, 唔代表佢係愛/好重視嗰想野。

佢改唔到, 係佢決 ...
係 我知 c6自己話要傾 我都唔會信他係因為愛要點 他只不過唔捨得他本來擁有概野其實我都唔想出去 而且我唔會對著個小三做咩講咩 我都知我越激動越蝕底 講真件事都已經半年了 我仲有咩好激動
我只係怕自己唔出聲 聽完他地講d野 忍唔住冷笑

男爵府

唔知點解你會覺得個男人總愛你。
愛你由你第一次發現就斷,或者從來唔會去諗偷食
佢番黎我覺得係責任問題。
比你捉左8次,都偷,我覺得佢愛人地多過你……

男爵府

引用:Quote:ada_fung 發表於 14-11-2 14:29 唔知

原帖由 xihuan317 於 14-11-02 發表
係 我知 c6自己話要傾 我都唔會信他係因為愛要點 他只不過唔捨得他本來擁有概野其實我都唔想出去 而且我唔 ...
有咩好傾呀,如果你老公真系愛你,一早識得唔理個女人。

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

你C6話傾就傾?
話見就見?
我係你,今日唔會去,
反正要丟臉,
星期一上佢公司,
在reception叫小3和C6爆大鑊,
冇面就一齊冇面,
兩個賤人唔知你想點咩,
根本冇乜好傾。

大宅

LovelyK 發表於 14-11-2 15:04
唔知點解你會覺得個男人總愛你。
愛你由你第一次發現就斷,或者從來唔會去諗偷食
佢番黎我覺得係責任問題。 ...

他未去到偷吃程度 之後幾次發現都只限於massage 同埋已經沒曖昧短信

我依家都唔去唸愛唔愛概問題 畢竟我同他有個b 再去執著有咩用?只不過我承認自己精神潔癖

剛剛我都講唔想出去 他又話他有心要解決 我唔比機會 要改夜晚三人傾 時間會充足d

別墅

點解要三人傾,佢有決心就會分手架啦,唔好去,個畫你一世記得,好唔番架!

子爵府

BK Milk勳章

總之有咩都係兩公婆自己傾, 唔洗個小三加把口囉

大宅

soso1227 發表於 14-11-2 15:12
你C6話傾就傾?
話見就見?
我係你,今日唔會去,
沒b我一早做左了都慣他地大我了
我都知正常人唔會比甘多次機會 我都覺得對得他地多 自己唔正常了
講真兩邊家庭都比好大壓力我
而且他地最興拋波比我

大宅

我媽要我去 叫我聽他地會講咩 叫我唔需要出聲講廢話 如果他地夠膽拋波比我 問我想點 就講一句 你地自己找個實際解決方法 找到話我知 其他野多講無謂...我又唔想去...又要我錄他地音...我又唔係甘概人...完全做唔到甘賤概野

複式洋房

其實我都唔明有咩傾,你老公如果真係想斷就一早斷咗,仲要你俾咁多次機會佢,俾我都唔會決心斷,因為佢知道老婆為咗個小朋友唔會走!
我知好多媽媽都想俾個完整的家小朋友成長而自死忍難忍,但係小朋友見到你地成日唔開心,吵吵鬧鬧,小朋友真係會開心,成長得更好咩?
小朋友的sense 係好高,唔好以為佢feel唔到!

子爵府

hashtag旅遊勳章

引用:昨晚第八次發現他同小三有聯絡+本身同事不

原帖由 xihuan317 於 14-11-02 發表
昨晚第八次發現他同小三有聯絡 本身同事不過公事上沒接觸 但會日日見到 聯絡內容不是公事
c6依家係有心要返 ...
唔明有咩好傾?你c6如果有心返黎就唔會主動send massage俾個小三啦,似係你c6主動,問題出係你c6度喎!如果小三根本唔在意少隻兵,佢都唔會特登出黎傾啦!講咁多晒氣啦!你自己心裡有數,又話俾佢地大慣左~

禁止訪問

珍珠宮

有心斷點會斷唔到
最後機會,轉工無借口

侯爵府

BB防敏心得分享勳章 最關心BB問題熱投勳章 想生BB熱投 DHA勳章 大廚勳章

其實如果你老公都唔斷的話,根本係無咩好傾

首頁

尾頁

跳至