懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 2018復活節勳章 笑得好勳章 美好大世界2017勳章 畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章

你地會去邊間照?多唔多相俾翻?有冇DVD俾翻?我第一胎去陳創斌醫生度照,好多相同有DVD一張,又好耐性喔,但係4年前嘅事。宜家又真係唔知道佢邊間好!!

公爵府

2024勳章 2021可愛聖誕B勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

你直接打去問喇.

侯爵府

2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 2018復活節勳章 笑得好勳章 美好大世界2017勳章 畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章

回覆:sherry973 的帖子

我叫我C6 問,我C6第一反應就話☞唔通直接打電話去問你度收幾錢架甘咩!☜

大宅

引用:我叫我C6 問,我C6第一反應就話☞唔通直接

原帖由 tracy.ho 於 14-11-04 發表
我叫我C6 問,我C6第一反應就話☞唔通直接打電話去問你度收幾錢架甘咩!☜

...
下,問左價錢先有問題咩??我去照結構前,都會打電話查詢下價錢先,的姑娘都會講,吾通照完至知價錢咩

男爵府

BK猜猜猜慶中秋

引用:我叫我C6 問,我C6第一反應就話☞唔通直接

原帖由 tracy.ho 於 14-11-04 發表

...
梗係咁樣問啦,唔通佢諗住同姑娘閒話家常後再問?

別墅

回覆:關於照四維超聲波

我打去問都係問價錢先,
之後問有冇相同DVD

侯爵府

回覆:關於照四維超聲波

多謝各位意見

首頁

尾頁

跳至