親子旅遊

跳至

首頁
12345...25

尾頁

男爵府

畀面勳章

回覆 fatbill 的帖子

我頭先都有問過,電子票就係佢係e mail send份野黎,然後印出黎,之後係迪士尼門售賣處換番張門票

珍珠宮

引用:Quote:原帖由+Toeyyipbb+於+14-11-11+發表

原帖由 anlywan 於 14-11-11 發表
堅!我仲問我老公有冇看清!扣減一日門票竟用新價!銀卡又用旧價!筍

...
請問係咪要親自去旅行社?

珍珠宮

引用:回覆+fatbill+的帖子我頭先都有問過,電子

原帖由 siu_yan0308 於 14-11-12 發表
回覆 fatbill 的帖子

我頭先都有問過,電子票就係佢係e mail send份野黎,然後印出黎,之後係迪士尼門售賣 ...
所以過數唔洗親自去?

男爵府

畀面勳章

回覆 andyan324 的帖子

係呀,過完數要影番過數果張紙,過完數三小時之後就send email俾你,之後印張野出黎,去番售票處度換就ok

珍珠宮

引用:Quote:原帖由+siu_yan0308+於+14-11-11+發

原帖由 anlywan 於 14-11-12 發表
昨晚只有我老公用尖沙咀買飛$388大人!佢一入園就升級做銀卡!俾錢先發覺只俾$351!即銀卡佢計旧價$850!而 ...
請問係咪入左園之後去CS到升級?謝謝!

大宅

回覆 samsmama 的帖子

我開頭都驚, 所以打去問, 我反叫個位小姐發電郵比我, 有埋booking number,
現巳入數及收到e-ticket, 宋知能否升級.... ...

男爵府

畀面勳章

回覆 Xmasxxx 的帖子

我想問下你係唔係係尖沙咀果間旅行社,tel 23779886果度買,你大約幾時去迪士尼,去完可不可以上黎話俾我知升級銀卡果時張門票以新價499定舊價450計,麻煩哂

samsmama    發表於 14-11-13 10:23

珍珠宮

引用:回覆+Xmasxxx+的帖子我想問下你係唔係係尖

原帖由 siu_yan0308 於 14-11-13 發表
回覆 Xmasxxx 的帖子

我想問下你係唔係係尖沙咀果間旅行社,tel 23779886果度買,你大約幾時去迪士尼,去 ...
我唸住聖誕先去,你呢?

男爵府

畀面勳章

回覆 andyan324 的帖子

今個月二十六號去,諗住平平地買張門票同朋友去,之前係全年去過好多次,所以今次買門票

大宅

如無意外明天會去, 我趕唔切親身去23779886個間買現票,唯有比多$10同另一間買e-ticket.

星期六話你地知升級問題....

珍珠宮

引用:如無意外明天會去,+我趕唔切親身去23779886

原帖由 Xmasxxx 於 14-11-13 發表
如無意外明天會去, 我趕唔切親身去23779886個間買現票,唯有比多$10同另一間買e-ticket.

星期六話你地知升 ...
我過左數收左email

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

anlywan 發表於 14-11-12 10:40
昨晚只有我老公用尖沙咀買飛$388大人!佢一入園就升級做銀卡!俾錢先發覺只俾$351!即銀卡佢計旧價$850!而 ...
話加價後唯一開心事

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

C.Humphrey 發表於 14-11-11 01:19
門票限期至幾時時?
我問過佢話1月定2月呀

珊瑚宮

BK Milk勳章

回覆:迪士尼門票

啱啱係中旅買左門票,$430,下星期入去up做銀卡

翡翠宮

牛年勳章

引用:Quote:C.Humphrey+發表於+14-11-11+01:19+

原帖由 sasa0208 於 14-11-13 發表
我問過佢話1月定2月呀
我都買左啦,到10/1/2015

翡翠宮

牛年勳章

引用:如無意外明天會去,+我趕唔切親身去23779886

原帖由 Xmasxxx 於 14-11-13 發表

星期六話你地知升 ...
你升級後都話我知,我想聖誕去再upgrade

珍珠宮

引用:Quote:原帖由+Xmasxxx+於+14-11-13+發表如

原帖由 C.Humphrey 於 14-11-13 發表
你升級後都話我知,我想聖誕去再upgrade
me too

象牙宮

引用:Quote:原帖由 sasa0208 於 14-11-13 發表我

原帖由 C.Humphrey 於 14-11-13 發表
我都買左啦,到10/1/2015
我都買定先

複式洋房

回覆:sasa0208 的帖子

請問是在中旅社?$430

大宅

今天打電話23779886問陳生
佢同我講大人390,小童280
跟之前JM報價唔同
佢講可以升年票

首頁