美容扮靚

跳至

首頁
12345...21

尾頁

別墅

回覆:chloechloemama 的帖子

能否pm洗頭皮果間公司既資料比我睇下

大宅

回覆 chloechloemama 的帖子

點解要洗頭皮清潔嘅?我哋頭皮會有乜問題?關甩頭髮事咩?

大宅

sammy-karen 發表於 14-11-12 23:41
回覆 chloechloemama 的帖子

點解要洗頭皮清潔嘅?我哋頭皮會有乜問題?關甩頭髮事咩? ...
有時唔check過你真係唔知自己頭皮咁恐佈, 我都甩咗好耐, 一直都係度搵合適嘅洗頭水, 但都唔見有乜幫助, 結果去買呢隻洗頭水再去佢哋度check, 先知道原來我嘅頭皮有咁多化學物質封住, 唔怪得知用乜洗頭水都冇用, 跟住係佢哋度做咗深層清潔, 開返晒毛囊, 好乾淨, 同埋真係冇再甩, 所以我覺得你可以去check下。

禁止訪問

引用:Quote:karkar1704 發表於 14-11-11 01:39

洋房

回覆:脫髮問題........救命呀!

我之前都係壓力太大搞到甩頭髮…
後尾睇中醫同針灸就無事啦!

大宅

我之前一洗頭都甩好多, 見我媽咪用緊隻叫<拾易坊> 0既防脫髮洗頭水, 跟住我又攞黎試下, 對於我真係WORK 喎,而家用緊第3 枝喇,大家可試下, 又唔貴, 大約80蚊一枝.甩頭髮真係好驚架

複式洋房

chloechloemama 發表於 14-11-13 00:38
有時唔check過你真係唔知自己頭皮咁恐佈, 我都甩咗好耐, 一直都係度搵合適嘅洗頭水, 但都唔見有乜幫助, 結 ...
我都甩咗好多年, 換咗好多隻洗頭水都唔得, 其實我都好想去呢哋中心check下, 但又好怕俾人hard sell, 唔知你嗰間叫咩名? 同埋會唔會好hard sell架?

大宅

回覆 SLM119 的帖子

“拾易坊" 請問在邊度買?

大宅

details:http://subyeefong.com/?page_id=24

好似萬0 同日本X 都有得賣架

禁止訪問

男爵府

回覆:chloechloemama 的帖子

pm邊間,thx

大宅

chanjoly 發表於 14-11-13 12:02
回覆 sammy-karen 的帖子

追晒post, 其實有好多女人因為缺B所以會大量脫髮(中醫意思腎虛), 只要補返B就可 ...
你講得好啱呀, 我驗過晒身都冇問題, 洗頭水都換咗無數咁多隻, 結果去check先見到自己個頭皮俾呢哋護髮嘢封住晒, 以前鬼知唔可以掂頭皮, 又無人教, 仲鬼死咁出力去按摩添, 依家知死啦, 好彩真係去check check, 如果唔係仲以為自己身體出問題, 咁我有問過佢哋我一直都搵D純天然嘅洗頭水用, 點解洗唔甩呢D化學物質嘅, 佢哋解釋俾我聽, 點解要分洗頭水同沐浴露, 因為成分唔同囉, 原因係頭皮長期有頭髮保護, 所以成分會溫和D, 所以清潔能力就冇咁勁, 所以千奇唔好用護髮素按摩呀, 我依家去剪頭髮都叫佢哋免按摩, 佢哋下下都用護髮素按, 嚇死我啦

chanjoly    發表於 14-11-13 14:11

禁止訪問

別墅

bibihkhk 發表於 14-11-13 13:54
建議洗頭水揀冇含矽靈嘅~
死啦........我以前又係用護髮素按摩頭皮喎, 我都覺得頭頂稀疏晒, 好怕坐地鐵, 真係洗頭水洗唔到o架

複式洋房

回覆:脫髮問題........救命呀!

試下連繼食維x 烏絲素4個月, 好多朋友都話有效。

禁止訪問

大宅

usquare 發表於 14-11-13 23:14
試下連繼食維x 烏絲素4個月, 好多朋友都話有效。
我以前都試吃呢隻, 有見過好轉, 但跟住都又有甩, 我諗可能之前個jm所講, 可能係頭皮問題, 想去check check先。

大宅

chloechloemama 發表於 14-11-13 13:05
你講得好啱呀, 我驗過晒身都冇問題, 洗頭水都換咗無數咁多隻, 結果去check先見到自己個頭皮俾呢哋護髮嘢封 ...
你好呀, 我好有興趣去你間頭髮中心check check, 可否講講佢哋個過程, 同埋佢哋hard唔hard sell, 因為咁耐都唔敢去就係好怕hard sell。

大宅

sammy-karen 發表於 14-11-14 13:52
你好呀, 我好有興趣去你間頭髮中心check check, 可否講講佢哋個過程, 同埋佢哋hard唔hard sell, 因為咁耐都 ...
佢哋出名唔hard sell, 佢哋亦都唔見有廣告, 全靠效果去做生意, 所以我諗唔洗擔心。佢哋首先會檢測咗我頭皮先, 跟知話我知點解甩頭髮,佢首先幫我做D乜, 跟住做咗個試做, 真係見到分別, 所以我買咗頭皮清潔, 如果你有興趣, 我再俾資料你啦!

大宅

chloechloemama 發表於 14-11-14 18:00
佢哋出名唔hard sell, 佢哋亦都唔見有廣告, 全靠效果去做生意, 所以我諗唔洗擔心。佢哋首先會檢測咗我頭皮 ...
唔該晒, 可唔可以PM佢哋資料俾我, 希望真係解決咁多年嘅問題。

首頁
12345...21

尾頁

跳至