興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

大宅

引用:我想訂巧虎Bb+16M+大而家訂合適嗎 +

原帖由 Katy3118 於 15-03-20 發表
我想訂巧虎
Bb 16M 大
而家訂合適嗎
我地平時講開英文的

珍珠宮

開心吸收勳章 BK Milk勳章

回覆 Katy3118 的帖子

可以開始啦...1-2歲 幼幼版..

阿仔...你心裡團火仍在嗎?....

別墅

回覆:linggo 的帖子

Where can order?

男爵府

引用:Where can order

原帖由 fafababy2014 於 15-03-26 發表
Where can order?
http://www.parenting-times.com/

別墅

回覆:巧虎香港版值得訂嗎?

用推薦人抵d定等書展抵d?

我諗住九月新學期先訂。

大宅

引用:我訂左比兩個小朋友,真係要欣賞日本幼兒教

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

大宅

引用:Quote:原帖由+Aidenden+於+14-12-02+發表我

原帖由 wongsauzyu 於 15-04-05 發表
你好,我想訂,想請問你、我仔宜家兩歲了,是否岩幼幼版?我今個月可以訂嗎?是否到下年4月份為之一年?另 ...
我個女睇緊快樂版,每年9月至下年8月為之一年,你現在訂佢應該一次過比上年9月至今年4月比你,打電話問清楚好d,巧虎可以學到平日書本上學唔到嘅野,教佢獨立,唔亂發脾氣,最近呢期講保護眼睛不近視,我覺得幾好。

大宅

引用:Quote:原帖由+wongsauzyu+於+15-04-05+發表

原帖由 ms.kalam 於 15-04-07 發表
我個女睇緊快樂版,每年9月至下年8月為之一年,你現在訂佢應該一次過比上年9月至今年4月比你,打電話問清楚 ...
好呀,我聽日打電話問問。一年係幾錢啊?

大宅

回覆:wongsauzyu 的帖子

別墅

大宅

回覆:bawaba 的帖子

別墅

有冇英文版呀?

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 KMALL特別版勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

版主溫馨提示:
禁止尋求或提供任何商品或服務之推薦人(referral)話題,敬請大家合作,謝謝!
唵嘛呢叭咪吽      
ॐ मणि पद्मे हूँ
ༀ་མ་ཎི་པད་མེ་ཧཱུྃ

別墅

育兒性格勳章

回覆:bobocat80 的帖子

我女未夠2歲時訂幼幼版,而家2歲9個月!
又未至於中毒,不過女女好聽巧虎話!
巧虎教生活自理
1)唔肯食飯,姐姐攞隻手偶公仔出嚟,餵即刻食晒!
2)每次睇完任何碟,講巧虎話要俾眼睛休息吓,女女都唔會扭計
3)已完全介片
4)學識刷牙
5)過馬路拖住手
6)錫妹妹
7)幫媽咪揼背
8)要排隊
全部巧虎教

大宅

hchingbaby 發表於 15-5-1 12:43
我女未夠2歲時訂幼幼版,而家2歲9個月!
又未至於中毒,不過女女好聽巧虎話!
巧虎教生活自理
請問巧虎點教介片? 現在我都係訂0左啦, 囡囡就19個月大. 佢都好鐘意睇, 可能因為呢個係佢唯有可以睇既DVD. 請指教.

別墅

育兒性格勳章

回覆:bobocat80 的帖子

我訂嘅係幼幼版,佢有2集係教佢去VV!
我買咗啲棉質學習褲,係屋企冇俾佢著片,初時每2小時或飲完水後,同佢去廁所!
間中會失敗瀨咗,但唔好鬧佢,有時會講緊VV已經去緊!叫佢下次早啲講!
慢慢係屋企識得去,跟住落下公園玩、買嘢都唔著片!最後臨瞓前頭佢去一次VV,介到臨瞓支奶重好,夜晚成功咗1星期起身塊片都冇濕,就介埋夜晚!
小朋友去pao pao有差不多指定時間,可以留意吓!可每日同一時間放佢去廁所試吓。

別墅

女20個月大, 現在訂巧虎咩版好?

男爵府

引用:女20個月大, 現在訂巧虎咩版好

原帖由 vickysamuelson 於 15-05-27 發表
女20個月大, 現在訂巧虎咩版好?
等9月訂新一年度既幼幼版。

複式洋房

回覆:巧虎香港版值得訂嗎?

剛剛打去查詢,佢話而家冇得訂,最快要6月尾先知幾時有得訂

大宅

引用:剛剛打去查詢,佢話而家冇得訂,最快要6月

原帖由 Mcdull0710 於 15-06-10 發表
剛剛打去查詢,佢話而家冇得訂,最快要6月尾先知幾時有得訂
如果有會員推薦,就可訂啦,俾張表格你填就得了

首頁

尾頁

跳至