自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

畀面勳章

我見fb 好多post講2個台慶, 有人問點解hkbb劇啲燈咁怪, 某啲位拍得麻麻地,啲人就話佢比tbb啲拍攝毒盲左, 又打手又收左錢,blablabla.....

點解hkbb做乜都好到不得了, tbb講一句就錯到要執左佢, 仲要講到好口賤

我想有選擇咖, hkbb做得好,tbb又要做得比依家更好, 咁先係真正有得揀,對觀眾得益嘛

睇啲comment睇到好多負能量, 呻完

用戶要求終止服務

畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:我真係諗唔明

每個人睇野既角度唔一樣

望咩呀望

侯爵府

就係,因為得唔到,以為好。多d聲音,都唔係壞事。直都有一日,人民唔依賴電視,手機,可能就係成熟的時候。

男爵府

畀面勳章

引用:每個人睇野既角度唔一樣

原帖由 bebebibi 於 14-11-19 發表
每個人睇野既角度唔一樣
所以兩邊有得睇可以慢慢揀

只係唔明點解都咁口毒同陰謀論

公爵府

TVB抵執 港視又唔係好好

公爵府

熱血勳章 畀面勳章

用戶要求終止服務

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 貢獻勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章 笑得好勳章

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

會唔會係黃XX,係撐XX,有關?

所以就XXXX.........

要打暗號~

大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

首頁

尾頁

跳至