跳至

首頁
12345...60

尾頁

別墅

原文章由 peggy8422 於 08-4-2 20:32 發表

我都見到你呀!你會在中環取定係會寄呀!我就擇咗中環取, 如果你又係我哋可以約在一起大家見吓面呀....

我都會選擇中環取呀!到時再睇夾唔夾到時間啦!我每星期會有兩天要做part-time,趁出去時順便取囉!另外sendpm比你呀!

伯爵府

畀面勳章

原文章由 peggy8422 於 08-4-2 20:39 發表
Bunny & Kim Wan

二位你哋好! 歡迎你哋加入,你哋多啲入來傾計, 大家做過好朋友呀!

好野我哋已經可以集合到3個囡2個囝, 我哋一定要找一天一齊出來見見面, 我哋的小朋友,可以同一班同自己同一日出世的人做朋 ...

伯爵府

畀面勳章

我小B女個樣都好似佢DADDY 其他人說生女多數似 DADDY WOR!!! CHLOE 都好男仔頭!!!!....唉....

別墅

今天是兒童節, 你哋點同你哋啲BB過呀?我就同囡囡去咗沙田的玩具反斗城想買啲玩具比DOROTHY玩, 點知實在太多人啦!排隊的人起碼有20人, 真係激死我啦啦!

別墅

我地因為太耐無食海鮮(陀bb時介口)的關系,噚晚帶埋bb去流浮山食海鮮!yummy yummy!

男爵府

醒目開學勳章

我地就同公公婆婆飲茶,然後行一陣街咁囉!BB都好耐無出街囉,因為怕流感囉!所似BB好似好興奮咁!

別墅

我哋真係要等jeffery到香港我哋見吓面呀!,
jeffery 媽你今次要留多少少時間, 等我哋見吓面啦!

男爵府

醒目開學勳章

Peggy,

Good Idea....Hope can see you all soon!!

洋房

haha,忘记同大家自我介绍添!我叫Irene ar!首先很开心认识你地!我好羡慕你地可以住在香港啊!我就只有打针或大陆假期先可以返香港!真的不好意思啊!要你们迁就我,我4月29日返香港,大概一星期.真希望跟大家见面,分享一下我的心情.
不过最近最令我不开心的事.仔仔饮少好多奶啊!本来3hr一餐,一次100ml,一日都有800ml.then train 4 hr 一次餐,成工了,但都系饮100ml,有时80ml,一日饮少了200ml.现在一日只饮550-600ml.点办??真怕见大家的时候.jeffrey变了排骨仔啦!
真的好高兴认识你们!

別墅

Irene:
你不用担心, 可能是佢食濟咗, 點解我會知......哈哈!因為我這個大頭蝦試過囉.....
後來我同佢睇醫生, 仲比醫生話我添,你不用辟佢食, 你不好用時間控制佢食奶, 到佢喊先比佢食, 過幾日佢就會冇事
如果再唔得,你就要同佢睇醫生

伯爵府

畀面勳章

原文章由 jeffery1213 於 08-4-6 23:22 發表
haha,忘记同大家自我介绍添!我叫Irene ar!首先很开心认识你地!我好羡慕你地可以住在香港啊!我就只有打针或大陆假期先可以返香港!真的不好意思啊!要你们迁就我,我4月29日返香港,大概一星期.真希望跟大家见面,分享一下我的心情.
不过最近最令我 ...

o......我同BB都要有時返大陸!!! 你住大陸邊樹呀???

洋房

peggy,
thx for your 提点啦!仔仔的pupu不正常啊!好多一粒粒,好像是吃(仔)左啦!现在听你的advice la.咸才比仔仔吃,好像有好D啦!我压力好大的啊!bb getting thin, 99 will not happy la.. haha!

bunny'
 我住在福州市啦,你呢?

我们所有BB什么时候可以见面啊??大家住在那一(距)??
我们要约在那里啊?我住九龙!

別墅

回覆 #1 jeffery1213 的文章

慢慢來呀!不用太担心, 同太大壓力,我現在已經除多多自己叫食, 佢現在就已經可以食到6安士啦!

伯爵府

畀面勳章

我 BB 奶粉食 5 安 OR MAMA 奶

別墅

好野, 我成功整到張相上去啦!大家可以見吓我個囡多多
多多:「各位EE 多多指教」
在5月有個假期, 不如大家出來見個面, 可以慶祝母親節(話晒都係第一年), 同我哋啲BB慶祝5個月呀!但係我因為星期日要返工, 如果約5月1日(這個日子irene就可以出到)或5月12日你哋得唔得呀......請留言呀大家

[ 本文章最後由 peggy8422 於 08-4-8 12:16 編輯 ]

別墅

irene:唔駛擔心呵!你阿b之前肥得進展咁好,現在他自己在調節緊,由他自由發揮啦!你已經做得非常好,99唔會怪你的!我個b呢個月重番d喇,鬼叫自己之前亂咁來將bb的奶粉溝稀d,怕熱氣無pupu咩!我噚日買個牙膠比bb試玩,因為他成日食手指公!

bunny,peggy(bb照片好靚女)你地好,大家見到面時感覺一定好得意呀!

洋房

好吖好吖! but 我只可以在1/5 啦!因为只回来一星期!不知道你们甚样呢??

別墅

其他媽咪唔知點呢????

男爵府

醒目開學勳章

Should be no problem but depends on the time & venue, I am living at Shatin....

See you!!

別墅

我都係住係沙田, 不過唔知其他人, 我今天去咗同個囡剃頭,

首頁
12345...60

尾頁

跳至