跳至

首頁
12345...12

尾頁

伯爵府

畀面勳章

原文章由 jeffery1213 於 08-5-23 17:24 發表
lingling,我仔仔吃低敏(深)永,都几好啦!打算9个月时比BB吃normal,不吃低敏.

bunny,你话阿仔摇头系正常,但仔仔系摇到震,甘系米都系正常啊?搅到我成日胡思乱想,惊仔仔会震到变傻仔.究竟几时先知BB知商有没有问题??

武夷山完全不适合BB去,因 ...

吓.....要爬山 坐竹排 我怕高的,何况我超重......我想我今世也不用去了 你放心啦!!!你 B 仔眼神咁精靈.....他不會有事的

伯爵府

畀面勳章

原文章由 kimWan 於 08-5-24 16:09 發表
Peggy,

日本雪印 (bean stalk) ok wor, BB 又好似白啲,又唔會缺貨,BB日日有便便,值得一試!

我個細膽妹而家認人,每次見到陌生人或見到公公,婆婆都喊到飛起,激死!

你哋啲BB會唔會咁? ...

係呀!!BB 開始會認人了....上個月我舅父戴了副眼鏡,我臭 CHLOE 便眼定定望着他1會,然後大哭!!!要他除了眼鏡才停止哭,但之後幾次她1看見我舅父便大叫,要好1陣逗她好久才肯俾他抱抱.....笑 C 我!!!

[ 本文章最後由 BUNNYLEE 於 08-5-24 19:28 編輯 ]

伯爵府

畀面勳章

原文章由 linglingy2k 於 08-5-25 23:55 發表

咁有豬油既意思係咪唔好呀?我唔係好明呀~!!

豬油有 D MAMA 說會吃了變肥仔同易飽D!!豬油是難消化+不飽和脂肪(詳細的我不請楚,U BETTER ASK YOUR DOCTOR!!!)>>>總之就不好啦

伯爵府

畀面勳章

唉....上星期 6 我家豬仔 CHLOE 便秘 次次便便都很辛苦+肛X出血哭到口都震!!!我全家心痛 C.... 原來我個聰明工人之前見她不肯飯奶便餵她吃糊仔 .....重1日3-4歺 唔熱氣就有鬼,又不餵她吃生果/水,激 C 我 我之後餵了 CHLOE 飲果汁+涼茶 現在便便好了很多了!!!

伯爵府

畀面勳章

PEGGYLS CHECK PM!!! THX!!!

伯爵府

畀面勳章

原文章由 peggy8422 於 08-6-4 22:02 發表
大家請報名有幾多人到,因為bonnie提意我哋如果多人的話我哋會在酒樓訂一間房我哋自己一班人玩,而且我哋可以玩啲BB遊戲,快啲報名啦....

GOOD IDEA!!!預我3-4人!!!尖咀 PIZZA HUT 好似都有房 book wor!!!

伯爵府

畀面勳章

原文章由 peggy8422 於 08-6-9 01:06 發表
Sorry!尖沙咀我去唔到, 因為我要放咗公在沙田接返個囡,又沒有車,所以可唔可以在沙田食,等下次放假先去尖沙咀食呀

CC.....我唔係話今次去 TST 我話尖咀 PIZZA HUT 有 PARTY ROOM >>>下次搞活動可以去呀!!!

伯爵府

畀面勳章

去影樓影 BB 相我有好介紹 WOR!!! 他收費公道+包菲林底同好專业 !!!我結婚時也找他影的!!!

伯爵府

畀面勳章

SEE U ALL!!!

伯爵府

畀面勳章

E......LING LING:我嗰仔又係叫 OSCAR 真巧合啦

伯爵府

畀面勳章

咋晚食飯真開心 很高興能有緣與大家相聚 以後請多多関照我們呀 CC

伯爵府

畀面勳章

今晚oscar 同 chloe 係張床玩時mouth: chloe 從床跌了落床 chloe 喊到 cc 吓 不過喊了1陣便沒事了.....我同c6 check 吓她.....好彩沒事!!!oscar 驚到大哭 真係touchwood 好彩沒事

伯爵府

畀面勳章

吓.......JEFFERY 仔病咗呀 祝他早日康復啦 支氣管炎可大可小,小心處理呀!!!如醫得唔好,便手尾長啦 我大仔BB時便支氣管炎,轉了很多E生醫不好 最後入了C人威院成個星期都醫不好 (很勞氣有不快EXP...話咗C人也不去此E院)....之後把鬼火轉去仁安 住了幾日便好番了 但日後氣管也不好.....看中E調理到差多不4-5歲才沒事mouth:

[ 本文章最後由 BUNNYLEE 於 08-6-15 23:23 編輯 ]

伯爵府

畀面勳章

原文章由 bonnieysc 於 08-6-19 10:10 發表
阿囝前日係床跌落地呀! 前額和下巴瘀少少!當時我返工,婆婆大意!無拉下面張子母床出來,所以阿b趴係地!都唔知係咪算好彩,向前仆唔係後腦地,心痛到死呀!無嘔無呆滯所以無去睇醫生,搽特效喜療妥 ...

mouth: 吓.......又係跌落床 心痛 c 了!!!

伯爵府

畀面勳章

thx ling ling!!!

伯爵府

畀面勳章

LING LINGLS CHECK PM!!!

伯爵府

畀面勳章

今日下午和 CHLOE + C6 1同去元朗 BB 會 LING LING 全家也 1 起出席 很開心呀!!!大家玩了1個愉快的下午又可認識新朋友仔

伯爵府

畀面勳章

原文章由 bonnieysc 於 08-6-22 10:40 發表
咁鬼開心!真係搞到我身都痕呀!不如趁天氣熱熱,bb都應該暫時打晒針,約個時間一齊游泳玩番個下午,好嗎?

約得lai差唔多啦!熱死人喇! ...

去邊樹遊好呀 bonnie 你有冇好介紹呀

伯爵府

畀面勳章

原文章由 bonnieysc 於 08-6-23 14:37 發表
如果天氣晴朗,梗係swimming啦!涼浸浸幾爽呀!平日重好,無咁多人!

係呢?咁多位兄弟姊妹bb出牙仔未呀?阿囝有動靜呀!

CC.....去公眾池又怕多人又DIRTY ......去我個 FD 個會所遊啦!!!

伯爵府

畀面勳章

我 CHLOE 發了牙痕很久 唔知幾時出牙呢

首頁
12345...12

尾頁

跳至