想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

引用:生吾生都吾關任何人事...我反而同d仔大女大

原帖由 joejoee 於 14-12-05 發表
生吾生都吾關任何人事...我反而同d仔大女大...單身既朋友相處得舒服d...起碼吾好下下都講仔女...但如果同d ...
係,完全有同感,剛剛生無耐個d一見面就講b经,最吾中意就個講你都快d啦,真係好開心架,心唸鬼吾知開心咩,我夠想要啦&快d中啦,有到先得格…真係有苦自己知!

大宅

開心吸收勳章

kolam 發表於 14-12-5 19:12
回覆 JoyceGuGu 的帖子

好有同感呀!!同生左或岩岩有左既朋友講, 佢地就話我緊張, 叫我放鬆,會好易中 ...
所以要响呢度傾下, 大家支持下, 等bingo中既時間係最難捱的...

別墅

講中我心聲,婚後3年現在開始想生都唔會同朋友講,我成班friends出黎食親飯時,每次個單身女性朋友會用大家姐語氣問:「喂,你幾時生呀?、仲乜仲唔生丫?」,真係好煩!我覺得生B係兩公婆既計劃~唔洗同任何人交代(家人和某幾位真心親戚除外)未婚又未生過既朋友只係靠把口講就天下無敵,認真聽入腦只會影響心情~=_=,上來睇下BK大家互相幫助同鼓勵反而仲開心。

伯爵府

引用:Quote:kolam 發表於 14-12-5 19:12 回覆 Jo

原帖由 JoyceGuGu 於 14-12-06 發表
所以要响呢度傾下, 大家支持下, 等bingo中既時間係最難捱的...
agree, 我第一胎婚後8個月有左拿,但4個月無左…又再一次等待…

侯爵府

回覆:Tsang@pig 的帖子

我d朋友佢地都唔係一計劃就即中,點解都咁唔識趣仲要催我

首頁

尾頁

跳至