親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

諗住四月去關島,暫時問題如下
想住杜夢灣,請推薦唔過$1500一晚的酒店(最好寫埋點好法)
請問買巴士pass好定找導遊好?
如果我想找導遊,幾錢一日,有冇好的推薦?
暫定住四晚,請問夠嗎?
嗰啲名店比香港平或貴呢?
請問有冇人跳過傘?是否要提早預約?
有什麼值得買呢?
THX~~

男爵府

push~

大宅

引用:諗住四月去關島,暫時問題如下想住杜夢灣,請

原帖由 倫倫個媽咪 於 14-12-04 發表
想住杜夢灣,請推薦唔過$1500一晚的酒店(最好寫埋點好法)
請問買巴士pass好定 ...
我今年3月個時住fiesta resort guam,但要book 9-12/f, 個view對正杜夢灣超正,價錢合理,仲有個時我book埋個bbq dinner show都幾正。

男爵府

cwbn680 發表於 14-12-5 23:36
我今年3月個時住fiesta resort guam,但要book 9-12/f, 個view對正杜夢灣超正,價錢合理,仲有個時我book埋 ...
好多人都推薦呢間,請問近購物區嗎?

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:諗住四月去關島,請教~

你坐邊間? 買package定散訂, package包個兩個鐘左右tour, 到時會有機場接機, 會有活動表比你睇, 啱就join
唔租車就搭lamlam bus, 睇返你大約想點玩先諗買唔買pass
我上次都係住Fiesta, 地點方便, 個沙灘可以玩浮潛, 住隔離PIC新翼就會新啲貴多少少咁囉

男爵府

TMC3012 發表於 14-12-6 14:20
你坐邊間? 買package定散訂, package包個兩個鐘左右tour, 到時會有機場接機, 會有活動表比你睇, 啱就jo ...
我諗住買pacKage呀,我就係想join本地團費事plan.因為上網見啲遊記都不會寫得太詳細,可能佢哋都係本地團.請問邊啲境點值得去呀?

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:Quote:TMC3012+發表於+14-12-6+14:20+你坐

原帖由 倫倫個媽咪 於 14-12-06 發表
我諗住買pacKage呀,我就係想join本地團費事plan.因為上網見啲遊記都不會寫得太詳細,可能佢哋都係本地團. ...
Package應該係會有簡單tour包埋, 另情人崖, 夜市必去, 啲人多數係join啲活動啦, 基本好多地方lamlam bus會到

瑪瑙宮

大廚勳章

引用:諗住四月去關島,暫時問題如下想住杜夢灣,請

原帖由 倫倫個媽咪 於 14-12-04 發表
請問買巴士pass好定 ...
我自駕,但也參加出海看海豚,本地團好吾抵,40us每人,只去半天南部,租車一日都咁上下錢,關島仲任泊。

星期三晚必去夜市,多數人又會book 餐BBQ, 我個時fiesta BBQ us65

要本地團我可給what apps你問非凡旅遊的eton 你可預先叫他比價錢表你考慮行程

喇麼撻沙 啪卡挖多
阿喇克多 沈瑪 沈潑躂沙
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

男爵府

想請問Guam Rremier Outlets,Micronesia Mall近不近杜夢灣?
如乘Lam Lam在那個站下車?

男爵府

我想請問去邊度買lam lam車票,如果買套票是否最少五日票?
另外,是否有購物商場免費巴士?

大宅

回覆:倫倫個媽咪 的帖子

我住過westin, 勁近dsf,酒店对面仲有shopping mall

男爵府

請教住過fiesta resort guam 9-12/f的朋友,房間有free wifi嗎?

男爵府

還有,請問到餐廳吃東西須付多少小費,或是總數已經計了小費呢?

別墅

如果去GPO便遠少少, 去Micronesia mall 都算近! 兩個地方都坐lam lam bus 去到! 記住去mirconesia mall買Godiva平過出面的

別墅

Lam lam bus ticket 可以去大站買的,airport, dfs,micronesia mall,k-mart,GPO都有得買! 不過之前我响onward 上車(未買package), 同司機講响站到買package, 司機唔收你單程費的~

別墅

套票有one ride $4, one day $12, five days$ 25(audlt) $13(child), two days with wifi $17, five day with wifi $30! 仲有如想去 two lover point, flea market, 都要額外買ticket~

別墅

小費好似香港咁, 另計加一

大宅

引用:請教住過fiesta+resort+guam+9-12/f的朋友,

原帖由 倫倫個媽咪 於 15-02-04 發表
請教住過fiesta resort guam 9-12/f的朋友,房間有free wifi嗎?
Only lobby available. No wifi in the room

大宅

最關心BB問題熱投勳章 BK Milk勳章

Poohpoohk 發表於 15-2-18 16:37
套票有one ride $4, one day $12, five days$ 25(audlt) $13(child), two days with wifi $17, five day wi ...
你好,請問你知唔知 flea market 開幾點至幾點?

別墅

回覆:諗住四月去關島,請教~

想問如果二大人+一5歲小童4日夠唔夠玩晒Pacific Islands Club嘅設施?

因為我plan緊去7日,想住PIC+Fiesta
諗住喺PIC嗰幾日淨係夜晚去夜市同晚飯,其餘時間就喺酒店內玩, 而之後幾日住Fiesta就諗住join local tour同行吓街+酒店內玩水上設施

應該3P+3F定4P+2F呢?

首頁

尾頁

跳至