親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

回覆 TMC3012 的帖子

請問PACKAGE 喺邊度買? 謝謝~

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

wishwong 發表於 15-8-31 09:39

請問PACKAGE 喺邊度買? 謝謝~
你幾時去呀? 12月中前去機票有promo, 我係直接同airline到訂Package架

男爵府

我想復活節3月底去..天氣好嗎?
即係UA網?

我想問官網可以BOOK埋EARLY CHECK IN 嗎?

寶石宮

wishwong 發表於 15-8-31 10:43

我想復活節3月底去..天氣好嗎?

3月天氣我唔清楚呀, 我9月尾去, 有兩日都有雨落, 但係只落幾分鐘就會好天

EARLY CHECK-IN 要睇返間酒店呀, 有段時間入住係FREE, 有段時間係比多一百幾十, 但我果陣係要比半晚房錢, 所以冇加錢啦

我係經聯合假期買架

男爵府

咁你未CHECK IN 到咁早去邊?

寶石宮

wishwong 發表於 15-8-31 10:53

咁你未CHECK IN 到咁早去邊?
我係去註冊架, 所以都搞到11點幾12點先返酒店, 去左餐廳慢慢食個LUNCH + HEA, 等夠鐘就去CHECK-IN

你地會唔會租車玩? 基本上一落機會有個MINI TOUR, 包你大約個幾鐘行程, 我見都好多人係酒店大堂到HEA等, 不過你CHECK返你去果段時間加幾錢早CHECK-IN啦, 我有朋友係7月去, 加百幾架咋

男爵府

HEA 等到3點先CHECK IN?
我去聯合假期, D PACKAGE去到12月ONLY...

男爵府

另外,架小型飛機, 幾多歲可以坐? 有網址嗎?

寶石宮

wishwong 發表於 15-8-31 12:06
另外,架小型飛機, 幾多歲可以坐? 有網址嗎?

我係JOIN呢間, 我係去到同當地先訂架, 接機果陣個領隊會有張list 有晒活動價錢, 啱既就whatapp同佢報
http://skyguam.us/

幾多歲先坐得要send e-mail去問呀

男爵府

cwbn680 發表於 14-12-5 23:36
我今年3月個時住fiesta resort guam,但要book 9-12/f, 個view對正杜夢灣超正,價錢合理,仲有個時我book埋 ...
請問fiesta 近 PIC 嗎? 唔喺fiesta 住可以訂佢 bbq 嗎? 網上訂?

子爵府

wishwong 發表於 16-2-6 20:01
請問fiesta 近 PIC 嗎? 唔喺fiesta 住可以訂佢 bbq 嗎? 網上訂?
可以, 我啱啱去完, 我女在網上訂的.
FIESTA近PIC
[img align=right]http://i116.photobucket.com/albums/o21/keiyan76/CEO.gif[/img]

首頁

尾頁

跳至