母乳餵哺

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

引用:佢真係好勁架,今日我媽咪幫佢沖涼,洗緊頭

版主

大廚勳章 玩具勳章 趣教勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 版主 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

引用:尋日返健康院,雖然阿囡仲未退曬啲黃,但醫

原帖由 ritaholl 於 14-12-12 發表
尋日返健康院,雖然阿囡仲未退曬啲黃,但醫生話佢個體重重得好好!!即刻打左支强心針……希望可以堅持落去 ...
加油! 密密餵,俾多D 信心自己和BB。
我個仔8日大,体重無升,我都好担心。姑娘说可能佢瞓住食,未食到最有營養嘅後奶。
佢夜晚可瞓4-5小時都唔醒。但姑娘建議最多隔3小時就要餵一次。

回家,並不只因為能遮風避雨、吃飽喝暖;
回家,是因為那裡有

「喜樂」「感恩」開始

版主

大廚勳章 玩具勳章 趣教勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 版主 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

引用:我囡頭一個月肯用樽食又肯埋身,但等二個月

原帖由 richieyam 於 14-12-14 發表
我囡頭一個月肯用樽食又肯埋身,但等二個月開始唔中意用樽食,唯有埋身多,但我好量少,佢出世係中碼b,但而 ...
试吓用杯仔餵,係姑娘教。
加油!

回家,並不只因為能遮風避雨、吃飽喝暖;
回家,是因為那裡有

「喜樂」「感恩」開始

大宅

回覆:好想堅持,但又好沮喪

多謝你地既支持呀,今日返健康院覆黃疸,度數已經開始跌!!唔洗再返去覆疹喇……

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊