自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

因我女在16座撘校車, 我成日見到你2個仔同工人, 已經覺得你個工人好差, 不盡責照顧小朋友, 所以我特別認得佢..........
今日我見到佢在metro town行去 tko centre條路到, 同1個印巴男人坐係路邊聽歌, he he ha ha, 態度親密, 當時應該係細仔坐在bb車在她身旁, 而bb車掛住送菜......... 我覺得好過份law........

希望我咁做唔會多事la...........

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我唔覺得你係多事,仲覺得你做得好岩,因為有好多父母都要返工,咁本就唔知個工人係真好定假好

希望個媽咪見到依個 post 啦
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

珍珠宮

幫你 PUSH UP

大宅

howto,

你真係好心地哦......記得post埋維景個"灣伴網"呀,個度多維景街坊。
http://www.hkoceanshores.net/

大宅

good......push!!!

男爵府

thanks

原文章由 ricatong 於 08-4-9 18:05 發表
howto,

你真係好心地哦......記得post埋維景個"灣伴網"呀,個度多維景街坊。
http://www.hkoceanshores.net/

複式洋房

原文章由 howto 於 08-4-9 17:52 發表
因我女在16座撘校車, 我成日見到你2個仔同工人, 已經覺得你個工人好差, 不盡責照顧小朋友, 所以我特別認得佢..........
今日我見到佢在metro town行去 tko centre條路到, 同1個印巴男人坐係路邊聽歌, he he ha ha, ...

比多D資料.
2個細佬幾多歲? 個工人賓 or 印? 係唔係住16座?

我有一個方法,16座個管理員做左好耐,你一問佢就知
邊層邊個單位.勁過私家偵探.

我住15座,我個連我D朋友都認得,重勁過過海關.

男爵府

2個小朋友, 哥哥個約3歲, 弟弟歲幾到la.........
係住16座的.....我見過佢地返屋企......
至於個工人賓 or 印.....就唔知....好young.....長髮.....

原文章由 LunMeiWah 於 08-4-9 20:16 發表

比多D資料.

我住15座,我個連我D朋友都認得,重勁過過海關. ...

男爵府

唔該幫手push........希望個媽咪睇到

原文章由 howto 於 08-4-9 22:43 發表
2個小朋友, 哥哥個約3歲, 弟弟歲幾到la.........
係住16座的.....我見過佢地返屋企......
至於個工人賓 or 印.....就唔知....好young.....長髮.....

大宅

題外話... 我都覺得OS d 管理員好勁. 唔洗睇records 都知邊間住客姓咩.

原文章由 LunMeiWah 於 08-4-9 20:16 發表

比多D資料.

我住15座,我個連我D朋友都認得,重勁過過海關. ...

男爵府

呢樣真係勁.....我係到住過兩座......每次move in........個管理員第二朝見到我就"x太...早晨"

原文章由 katngan 於 08-4-10 10:48 發表
題外話... 我都覺得OS d 管理員好勁. 唔洗睇records 都知邊間住客姓咩.

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

洋房

Push!

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

幫你push.............

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

男爵府

我今日又見到佢la.......今日佢wear 黑色短袖T, blue jeans.....
而哥哥wear 運動校服.....白色圓領with紅邊....紅短褲......
好無愛心.........無見佢笑過

大宅

希望o個位媽咪睇到啦...push

男爵府

子爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

up~up~up~up~

首頁

尾頁

跳至