夫婦情感

跳至

首頁
12345...7

尾頁

大宅

我仔仔岩岩開始學介片,咁賴尿實有架啦,同埋佢鍾意忍尿,唔到最急都唔會去,尋晚仔仔又係咁有尿又唔痾,終於賴左,咁我當時係房,係我老公入黎話我知,我都未作出反應佢就出左去,咁隔左一陣,我聽唔到仔仔咸同埋無聽見佢鬧喎,咁我咪出去睇睇囉,點知..........
佢竟然叫仔仔係地下度用條脷.............

我真係唔知點好,我已即時通知左奶奶,而老爺同叔仔當時在場,但佢地竟然只係鬧左佢幾句,就不了了之.........我仔仔仲細,佢都未知咁樣係唔岩,係dirty,我當時真係唔知點,都一味係咁鬧佢,好想離婚

禁止訪問

好媽媽勳章

大宅

好嘔心下喎

同佢慢慢傾下先啦

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

吓~~
你隻佬係咪short左....咁都得既

翡翠宮

每個人都有佢唔同既教仔方式, 的而且確你老公個種教法本人不敢認同 但你又唔使過激要離婚黎作勸諫 你大可以慢慢解釋比佢聽仔仔仲細剛學介片係咁, 你無耐性既就叫佢放手, 以後見到仔仔賴尿同你講得啦佢無須做其他野
原文章由 小馬仔 於 08-4-10 14:18 發表
我仔仔岩岩開始學介片,咁賴尿實有架啦,同埋佢鍾意忍尿,唔到最急都唔會去,尋晚仔仔又係咁有尿又唔痾,終於賴左,咁我當時係房,係我老公入黎話我知,我都未作出反應佢就出左去,咁隔左一陣,我聽唔到仔仔咸同埋無聽見佢鬧喎 ...

男爵府

你老公係咪痴線架,自己個仔都可以咁樣對待,都唔知咩人黎架?小朋友賴尿實有啦,我唔信佢細個未試過賴尿呀!

已刪除用户

BK Milk勳章 畀面勳章

伯爵府

嘩, 聽到你老公咁教仔, 我好驚呀. 唔知咁樣構唔構成虐兒?! 我擔心個小朋友學左錯的觀念, 同埋對賴尿/屙尿有陰影呀, 不過希望佢咁細個無乜記性, 之後唔記得呢件事啦. 一定要同你老公傾, 俾d教仔書佢睇.

男爵府

原文章由 芝士腸 於 08-4-10 14:24 發表
你老公係咪痴線架,自己個仔都可以咁樣對待,都唔知咩人黎架?小朋友賴尿實有啦,我唔信佢細個未試過賴尿呀!

我都係吟話,邊有吟樣的爸爸, 不知所謂

男爵府

點解要叫個囝自己奶番,好變態lor,我唔信你老公細個無賴過尿,佢父母又有無咁罰佢呢,小朋友介片個個都唔同,有d好快,有d好慢,只要佢唔係因為搗蛋而賴,都唔應該罰佢。
佢唔係以為咁樣罰個仔就可以解決問題係ma,佢咁樣會攪到個仔覺得賴尿係一件好羞的事,心理會唔平衡架上

子爵府

唔好意思說句...你老公教個仔戒片....好似教狗咁 .....D手法實在不敢恭維....

可能你老公唔識點教先一時咁.....你嘗試一下好言相勸先啦.....同佢嘈都無用~

大宅

原文章由 jlmaz 於 08-4-10 14:45 發表
唔好意思說句...你老公教個仔戒片....好似教狗咁 .....D手法實在不敢恭維....

可能你老公唔識點教先一時咁.....你嘗試一下好言相勸先啦.....同佢嘈都無用~ ...

陰公豬o羅...

大宅

佢唔係呀, 超變態, 打已經唔岩, 佢仲衰過打多多聲!! 比著我即刻大聲話埋佢!! 個仔甘細個,做爸爸唔係甘教呀!!

伯爵府

好媽媽勳章

真替你同囝囝難過, 要同你老公傾下, 如果唔係, 會對小朋友留下一個不能磨滅的陰影啊...

原文章由 ioi 於 08-4-10 14:36 發表
嘩, 聽到你老公咁教仔, 我好驚呀. 唔知咁樣構唔構成虐兒?! 我擔心個小朋友學左錯的觀念, 同埋對賴尿/屙尿有陰影呀, 不過希望佢咁細個無乜記性, 之後唔記得呢件事啦. 一定要同你老公傾, 俾d教仔書佢睇. ...

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

佢教仔的方式有問題, 你要同佢溝通下.不過以我睇來佢5會接受你的意見.

禁止訪問

伯爵府

好媽媽勳章

睇完既第一個反應:咩人黎架?

大宅

我第一個反應係...點解你唔第一時間仆出去睇個仔呀mouth:
你真係要好好同你老公傾下...

複式洋房

好替你難過,你c6唔單止冇耐性,冇愛心兼...冇腦!!!

你咪當c6係大仔一齊教囉,冇辦法.

子爵府

同意

原文章由 yin2002 於 08-4-10 15:05 發表
真替你同囝囝難過, 要同你老公傾下, 如果唔係, 會對小朋友留下一個不能磨滅的陰影啊...

首頁
12345...7

尾頁

跳至