自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

BK Milk勳章

大家落,,不但加價,,而且質數差了,,份量少了四分一。
燒味部師博刀法如神,件雞可以斬到手指尾咁幼。
究竟係咪太過份呢?
有冇得投訴呢?
Charmmy is DADA, MAMA's Darling.
Charmmy is 18 months aged.
Charmmy Likes To Play With DADA & MAMA.
Charmmy Has 2 Bowls Of Rice Everyday.
Charmmy Likes To Eat Bananas And Bread.
Charmmy, DADA, MAMA Love You All The Time.
Charmmy Starts To Said "MA" November 27.
Charmmy Starts To Stand On The Bed In December.
Charmmy Travels To Singarpore In March 2010.
Charmmy Walks By Herself In April 2010.

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

一向覺得大家鑊 / 大快砵 價錢唔係認真平, 質素又差, 極少去呢兩度食嘢!! 上一次呀仔入醫院, 求其o係屋企附近買個飯盒去食, 嘩, 只可用"粗製濫造"黎形容, 我求其塞飽個肚就算咋!

投咩鬼訴oY, 當用錢買個教訓算~~~我覺得係o徒氣, 下次唔好再去姐:;pppp: :;pppp:

水晶宮

至尊種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 爸B勳章

大家落

兔一早入了佢 黑名單 (終身唔幫襯)啦

果次真係點 $ 買難受
不要問國家能為你們做些甚麼,要問你們能為國家做些甚麼。Ask not what your country can do for you, ask what you can do for your country.

大宅

我都好少幫襯,又多人又貴,咁嘅價錢另原去茶餐廳

禁止訪問

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

我好耐都冇幫親佢, d野難食到死, 又貴又少款, 之前試過叫一碟飯, d汁少到極, 仲有肉絲得2-3條, 頂佢個c人肺~~
[img][/img][img align=left

侯爵府

wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

原文章由 大眼肥妹 於 08-4-14 08:53 發表
我上次去買早餐,同平時一樣因為懶諗就叫左個腸蛋麵,點知我去到買先至知道加左價,加左價都算啦,因為我自己諗樣樣都加佢地冇理由唔加既,點知好奇怪個副經理嗌咪入去叫一蛋一腸,我聽到都覺得有d奇怪,以為佢係叫前面既or ...

乜有價講架?如果你唔係之前食過知道有2條腸咁咪好唔低

禁止訪問

禁止訪問

大宅

原文章由 babesiu 於 08-4-14 09:33 發表
我都試過食晏買盒牛柳絲飯.返到公司打開盒飯只見到兩條牛柳.,咪即刻打電話去果間舖到投訴話我唔係要牛柳汁飯喎.d牛柳少得好離譜姐.於是佢地叫個呀姐送過盒比我.如果佢唔送過盒嚟,我實send email去佢公司公關部投訴咖.佢地話哂 ...

自從上次比錯餐我,我都無去啦!超乞人僧
晴晴藍藍小天地[img align=right]http://lilypie.com/pic/060814/rHZZ.jpg[/img]

伯爵府

以前就好喜歡食佢地0既咖哩牛腩飯同粟米肉粒飯, 但近年真係好粗製濫造左好多, 依家已經過門而不入.

水晶宮

叻叻勳章 畀面勳章

我地呢度果間...d服務超差...就連d經理都係木口木面或者係好cm...出錯比我地既野...多到兩隻手都數唔晒...近日有部份人叫做好番dd...真係dd咁多囉...都仲有經理同員工係DD呆呆咁架...叫no.既野...齊晒都唔識叫架...成日卦住整後面果d order...如果唔係我地呢度冇得揀...佢一定摺左好耐!!

原文章由 sonic04 於 08-4-14 01:02 發表
大家落

兔一早入了佢 黑名單 (終身唔幫襯)啦

果次真係點 $ 買難受

[ 本文章最後由 貝貝 於 08-4-14 09:50 編輯 ]

大宅

我好耐冇去大家樂LA,D野又貴又少,同埋成日都係個D餐mouth: ,質數一日比一日差,自己煮仲好味

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

大字頭 & 麥記 &美心
好多年冇食過...........

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原文章由 貝貝 於 08-4-14 09:49 AM 發表
我地呢度果間...d服務超差...就連d經理都係木口木面或者係好cm...出錯比我地既野...多到兩隻手都數唔晒...近日有部份人叫做好番dd...真係dd咁多囉...都仲有經理同員工係DD呆呆咁架...叫no.既野...齊晒都唔識叫架... ...

果次白兔嬲到想打人咁
未見過佢咁火

複式洋房

原文章由 mrschan923 於 08-4-14 00:45 發表
大家落,,不但加價,,而且質數差了,,份量少了四分一。
燒味部師博刀法如神,件雞可以斬到手指尾咁幼。
究竟係咪太過份呢?
有冇得投訴呢?

可以上大家落網址投訴(http://www.cafedecoralfastfood.com/chi/main/index.jsp

伯爵府

我是4歲的澤銘,我最愛跑來跑去,破壞看得到的一切東西,和最愛車車 ようこそ!ご覧で下さい !

大宅

佢地d份量真係少咗好多,我個仔唔係食好多,佢最近去幫襯,食晒都話唔夠飽,可想而知係幾過份,又唔係平喎!

禁止訪問

男爵府

好媽媽勳章

我今晚係無得選擇0既情況下食左大家x, 真係超難食, 果個肉餅飯似係雪左幾日攞番出黎食咁, 我又再一次同自己講就算無得食, 都唔好食大x樂.

首頁

尾頁

跳至