自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

想問下中銀轉數到中銀戶口 常行指示要收費嗎? 收幾錢? 謝謝

水晶宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

bkteapot 發表於 14-12-15 16:19
想問下中銀轉數到中銀戶口 常行指示要收費嗎? 收幾錢? 謝謝
即係咩呀 ?
只有父母 用一生的愛 講一種道理
自那天哭一聲 便繫著你心靈
陪著我數星星 帶我探視美景
闡述了和平 灌輸應有的防衛性
還指引我 望事物 用雪亮眼睛

珍珠宮

引用:Quote:bkteapot 發表於 14-12-15 16:19 想

原帖由 09729loklok 於 14-12-15 發表
即係咩呀 ?
即係定期轉帳到指定戶口 其他銀行都搵到 係搵唔到中銀

大宅

我10月係SCB整咗出糧戶口, 由SC幫我入紙申請中銀常行指示, SC話中銀會charge我, 所以佢地會俾200我抵銷. 但最後中銀冇charge我, 我浄袋200

Actions speak louder than works

珍珠宮

引用:我10月係SCB整咗出糧戶口, 由SC幫我入紙申

原帖由 vvyy1016 於 14-12-15 發表
我10月係SCB整咗出糧戶口, 由SC幫我入紙申請中銀常行指示, SC話中銀會charge我, 所以佢地會俾200我抵銷. 但 ...
即你申請果陣scb主動話幫你搞嗎?

水晶宮

service charge:
Setup or amendment of standing instruction for autopay-out HKD45.00 / RMB36.00 per item

Setting up / Amendment of standing instruction HKD 70.00

珍珠宮

引用:service charge:Setup or amendment of sta

原帖由 DonnieBB 於 14-12-15 發表
service charge:
Setup or amendment of standing instruction for autopay-out HKD45.00 / RMB36.00 per i ...
謝謝你

大宅

回覆:bkteapot 的帖子

Yes, 佢地話可以幫我,而且有$回贈當然俾scb代辦喇

Actions speak louder than works

已刪除用户

回覆:中銀常行指示

首頁

尾頁

跳至