自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆:jean2012 的帖子

其實我都驚驚地

子爵府

畀面勳章

引用:其實我都驚驚地

原帖由 hss_qh214 於 14-12-16 發表
其實我都驚驚地
如果條氣都未落 不如去娘家或者朋友屋企好過係街

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

引用:以前未生時都好緊張會call我囉,但現在唔會

以前未生時都好緊張會call我囉,但現在唔會囉。
好明顯你成日離家出走。。。

大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

用戶要求終止服務

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 貢獻勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章 笑得好勳章

回覆:發脾氣,自己一個人走左出街

小心D呀,咁凍去食宵夜,順番條氣

Sand8148    發表於 14-12-16 14:32

大宅

回覆:大力大力 的帖子

唔算多,三至四次啦

大宅

回覆:霜霜 的帖子

剛回家了

伯爵府

引用:講左好多次了,我其實10點幾走左出來到現在

講左好多次了,我其實10點幾走左出來到現在,得一句whatsapp. 內容是)年尾叫我睇住佢地唔好開工,食c咩,過 ...
你C6係咪無咩時間陪你?

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

引用:剛回家了

剛回家了
甘就好了.......

出走這招唔好濫用,否則效用越來越細~

大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

大宅

回覆:雨晴寶貝 的帖子

都算係,因為忙工程,但收工一定回家食飯,但最近好多時趕工程做到好夜,星期日有時都開埋工。

大宅

出去係想自己冷靜下,唔係想離家出走,我走得去邊呀,對寶貝係道,都唔捨得走咁遠。

大宅

我都唔會玩咁大,有乜事自己後悔莫及。

子爵府

環保接龍勳章 大廚勳章

返工已經忙返到屋企仲要睇老婆面色,好似唔係咁好囉。。。
你今日backup左未?

大宅

回覆:眼訓 的帖子

家家有本難念的經,都係果句,你有壓力我都有壓力。

大宅

回覆:眼訓 的帖子

咁耐以來,係我睇佢面色做人,多過佢睇我面色囉。

用戶要求終止服務

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 貢獻勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章 笑得好勳章

引用:剛回家了

剛回家了
回家就好

男爵府

睛靈勳章

引用:都算係,因為忙工程,但收工一定回家食飯,

都算係,因為忙工程,但收工一定回家食飯,但最近好多時趕工程做到好夜,星期日有時都開埋工。

...
年尾係會多d工程, 大家忍讓下

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章

引用:講左好多次了,我其實10點幾走左出來到現在

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章

引用:都算係,因為忙工程,但收工一定回家食飯,

男爵府

回覆:發脾氣,自己一個人走左出街

我都試過嬲到自己走左去,果晚仲係農歷7月14,唔知點解果日好似控制唔到自己咁沖左出去,好在老公有追出來,我仲行到好遠,到第日睇新聞話有個著住紅衣女子係我經過果座大廈天台跳落來我心諗,如果老公無追出來可能第日睇新聞果名女子正是在下也

禁止訪問

引用:發覺做左家庭主婦,好似無左好多朋友咁,咁

首頁

尾頁

跳至