自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

畀面勳章

一直用開CHEAP CHEAP LODGE。想做下貴婦

3 1/2 qt. round French oven, 1 3/4 qt. Signature saucepan, 9" Signature skillet, 算係超抵未??? 美金價格

子爵府

畀面勳章

仲有本書仔食譜同清潔劑送

大宅

引用:一直用開CHEAP+CHEAP+LODGE。想做下貴婦+3+

原帖由 懿仔媽媽 於 14-12-17 發表
一直用開CHEAP CHEAP LODGE。想做下貴婦

3 1/2 qt. round French oven, 1 3/4 qt. Signature ...
The shipping doesn\'t seem right?$9.9 is for US local shipping,no?

子爵府

畀面勳章

引用:Quote:原帖由 懿仔媽媽 於 14-12-17 發表一

原帖由 Yoshika0618 於 14-12-17 發表
The shipping doesn't seem right?$9.9 is for US local shipping,no?
yes local only

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

你住美國嗎?Amazon有賣完全一樣價錢免運費,慳番9.99。
花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

子爵府

畀面勳章

引用:你住美國嗎?Amazon有賣完全一樣價錢免運費

原帖由 rose-mag 於 14-12-17 發表
你住美國嗎?Amazon有賣完全一樣價錢免運費,慳番9.99。
多謝報料 咁我去amazon買 lu

子爵府

畀面勳章

rose-mag 發表於 14-12-17 04:39
餅主我係AMAZON只係見到419...冇350 咁平

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

懿仔媽媽 發表於 14-12-16 15:43
餅主我係AMAZON只係見到419...冇350 咁平
唉呀,跳番去原價啦,可能係flash deal嚟,呢排成日都有呢D減價貨一閃就冇晒。
花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

子爵府

畀面勳章

引用:Quote:懿仔媽媽 發表於 14-12-16 15:43 餅

原帖由 rose-mag 於 14-12-17 發表
唉呀,跳番去原價啦,可能係flash deal嚟,呢排成日都有呢D減價貨一閃就冇晒。 ...
呢d deal好快被秒 搶唔到去番官網買都ok

首頁

尾頁

跳至