美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

想買個 Jacqueline 玩下。。。因為覺得鑽轉太貴了!!

但我唔識上網買野/ yahoo bid ... 請問香港那裡可買到?? thx

子爵府

我都想知。。。去韓國個時又搵唔到

大宅

引用:我都想知。。。去韓國個時又搵唔到

原帖由 celiagrace 於 14-12-20 發表
我都想知。。。去韓國個時又搵唔到
係囉。。。我見hk有d 網有得賣,但又唔知真假,又唔識,驚俾人呃呀。。。。

大宅

回覆:那裡有Jacqueline rolling styler賣??

有無買咗既jm 可分享下呀。。。

男爵府

回覆:那裡有Jacqueline rolling styler賣??

Gmarket 訂返黎,連運200頭

禁止在戶名,頭像相片,自定義頭銜,個人簽名,使用帶有 商業/個人/團體 廣告或宣傳推介成份之字句/圖片/超連結。

大宅

引用:Gmarket 訂返黎,連運200頭

原帖由 babycoming 於 14-12-23 發表
Gmarket 訂返黎,連運200頭
唔該晒你~~~
不過我唔識上網訂呢d 野。。。所以想買現貨

男爵府

我上星期剛買了一個係gmarket.但我頭髮太多,佢夾得唔實,好晒我時間要重卷,用了一次放了係到!!現在決定買鑽轉,因佢用豬毛刷個隻設計,好似big hair咁,我頭髮太多要用這款要抓得實d頭髮

大宅

我都係gmarket買,連運費under $200,不過我都覺得佢個疏夾唔實,可能我頭髮薄!

大宅

引用:想買個 Jacqueline 玩下。。。因為覺得鑽轉

原帖由 Natalie86 於 14-12-20 發表
想買個 Jacqueline 玩下。。。因為覺得鑽轉太貴了!!

但我唔識上網買野/ yahoo bid ... 請問香港那裡可買 ...
我剛剛買了一個,係yahoo 拍賣找到,但自己出來交收,$180 咋, 但應該係水貨

大宅

响G market買未計運費 W20000,用coupon後W10000,約港幣70...好抵玩。主要捲髮尾,乾燥天氣都keep到一日,我頭髮唔厚,又唔太覺抓髮唔實,D頭髮跌出來最多捲多次仲可以多一層layer.部機都幾好玩係我呢D過時過節先捲髮既經濟之選

男爵府

畀面勳章

引用:Quote:原帖由 Natalie86 於 14-12-20 發表

原帖由 ChrisSun 於 14-12-23 發表
我剛剛買了一個,係yahoo 拍賣找到,但自己出來交收,$180 咋, 但應該係水貨
$180又幾抵玩喎

大宅

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆:AR20121212 的帖子

請問可唔可以分享店舖link?thanks a lots

大宅

銀城底褲有,$260

greenpea    發表於 14-12-27 17:58

大宅

地庫先岩打錯

jpangel    發表於 14-12-29 23:24
greenpea    發表於 14-12-27 17:58

大宅

引用:銀城底褲有,$260

原帖由 麻利麻利哄 於 14-12-27 發表
銀城底褲有,$260
really?? 係咪旺角?? 有無間舖個名呀。。。thx

大宅

引用:請問可唔可以分享店舖link

原帖由 dreaming1979 於 14-12-27 發表
請問可唔可以分享店舖link?thanks a lots
I hv the shop mobile 5408 5724

大宅

回覆:Natalie86 的帖子

係啊,旺角,唔記得叫乜名,銀城地庫b62

男爵府

喺ig shop搵到,但好多都係淘寶貨……搵到一間應該係韓版正貨,聽日交收後再分享~

大宅

引用:喺ig shop搵到,但好多都係淘寶貨……搵到

原帖由 BabyKwan 於 14-12-28 發表
喺ig shop搵到,但好多都係淘寶貨……搵到一間應該係韓版正貨,聽日交收後再分享~

...
好呀,thx

大宅

引用:係啊,旺角,唔記得叫乜名,銀城地庫b62

原帖由 麻利麻利哄 於 14-12-27 發表
係啊,旺角,唔記得叫乜名,銀城地庫b62
好的,有時間去睇睇先。。。thx

首頁

尾頁

跳至