美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

雖然係開架產品,但真心好用。起碼適合我自己先。搵左幾間萬0/SxSx都無,去左朗豪坊counter,個BA話唔再出

大宅

引用:雖然係開架產品,但真心好用。起碼適合我自

原帖由 yuyu0215 於 14-12-23 發表
雖然係開架產品,但真心好用。起碼適合我自己先。搵左幾間萬0/SxSx都無,去左朗豪坊counter,個BA話唔再出: ...
要搵到一隻啱自己用既真係好難,

子爵府

引用:Quote:原帖由 yuyu0215 於 14-12-23 發表雖

原帖由 woonng 於 14-12-23 發表
我都覺

水晶宮

2018復活節勳章 夏天玩到顛 hashtag旅遊勳章 DHA勳章

如果有咁多fans, 點解會唔出

You may say I'm a dreamer but I'm not the only one.

複式洋房

引用:如果有咁多fans, 點解會唔出

原帖由 anixon 於 14-12-23 發表
如果有咁多fans, 點解會唔出
多唔多fans我就唔知,人地唔出總有原因嘅。如果有一日你用開嘅product唔再出你就會明。

子爵府

2024年龍年勳章 秋日勳章 炎夏勳章 春季勳章 冬日勳章 畀面勳章

回覆:呢隻粉底液唔出la....好傷心

呢隻曾經用過,初期幾好,之後越來越覺得乾,用左一半放棄了。
唔再出可能下一隻係改良版仲好呢!

水晶宮

2018復活節勳章 夏天玩到顛 hashtag旅遊勳章 DHA勳章

yuyu0215 發表於 14-12-23 18:11
多唔多fans我就唔知,人地唔出總有原因嘅。如果有一日你用開嘅product唔再出你就會明。

...

我明呀! 其實我都試過有一隻用咗10年的lipstick停產,

失落之餘明白到...商品就是商業的產品
          You may say I'm a dreamer but I'm not the only one.

翡翠宮

Mineral line 外國停咗好耐啦,我諗佢會有新產品代替返嘅

男爵府

may記以前有出一隻粉紅base,好多年前都無出 超傷心

複式洋房

引用:Mineral line 外國停咗好耐啦,我諗佢會有

原帖由 Dwmn 於 14-12-23 發表
Mineral line 外國停咗好耐啦,我諗佢會有新產品代替返嘅
係!已經有隻新嘅出左!但包裝上完全唔同!個b a話今日係第二日賣,廣告都未出!!

複式洋房

引用:Quote:yuyu0215 發表於 14-12-23 18:11 多

原帖由 anixon 於 14-12-23 發表
我明呀! 其實我都試過有一隻用咗10年的lipstick停產,

失落之餘明白到...商品就是商業的產品
咁犀利!10年!咁肯定仲sad

anixon    發表於 14-12-24 09:01

複式洋房

引用:呢隻曾經用過,初期幾好,之後越來越覺得乾

原帖由 5R2H 於 14-12-23 發表
呢隻曾經用過,初期幾好,之後越來越覺得乾,用左一半放棄了。
唔再出可能下一隻係改良版仲好呢!

...
對我黎講幾好,之前用過shu, rm等都唔夠呢隻好。。嗰兩隻用左都會變暗!呢隻就無!咁你依家用咩?推介下

複式洋房

引用:Mineral line 外國停咗好耐啦,我諗佢會有

原帖由 Dwmn 於 14-12-23 發表
無留意呀!係直至今日我舊嗰支用完去買新先知。。架都吉埋!!

子爵府

2024年龍年勳章 秋日勳章 炎夏勳章 春季勳章 冬日勳章 畀面勳章

引用:Quote:原帖由 5R2H 於 14-12-23 發表呢隻曾

原帖由 yuyu0215 於 14-12-24 發表
對我黎講幾好,之前用過shu, rm等都唔夠呢隻好。。嗰兩隻用左都會變暗!呢隻就無!咁你依家用咩?推介下:il ...
依家冬天多數用bb cushion, ysl serum, 2隻都好薄同潤, 間中用kanebo media cream foundation, 質感較matt, 同mineral 24差不多, 呢隻你可以試下

禁止訪問

引用:Quote:原帖由 yuyu0215 於 14-12-23 發表雖

水晶宮

呢支我11月特價時買左,乜咁快吾出?雖然made in china 但我油面覺得好用過Sofia

珍珠宮

引用:Quote:原帖由+yuyu0215+於+14-12-23+發表雖

原帖由 woonng 於 14-12-23 發表
本身用緊diorskin 用左好耐﹐前將日問又係唔再出

中途試過其他都唔係太岩自己

子爵府

好用既化妝品,用左無不良反應我會keep住回購

複式洋房

我都覺得好好用 得都行左好多間都話冇貨啦😢

男爵府

引用:我都覺得好好用 得都行左好多間都話冇貨啦&

原帖由 waiyeecindy87 於 14-12-26 發表
我都覺得好好用 得都行左好多間都話冇貨啦😢
試下去千色店睇睇,我前排見過!

首頁

尾頁

跳至