網購天地

跳至

首頁

尾頁

大宅

venice49 發表於 14-12-31 14:13
加厚打底褲變咗47.79一條. 貴咗咁多....

係喎,雙12之前買都係23.9,雙12果時19.9,再用雙12優惠劵可減5蚊,即係14.9,果日賣左一陣就停售啦,店主話係蝕賣,太多人買,佢會蝕好多,所以要即刻下架,不過過左雙12都係賣23.9,而加又加返啦,不過會唔會係拍下改價呢?你問一問店主就知~

大宅

small531 發表於 14-12-31 15:31
放左係收藏夾先,我一直都想買,但怕c6話唔好,阻定!!! 我而家打算先斬後奏... ...

阻定呢家野,我買之前都有考慮過,都同你諗法一樣,驚會阻定,後尾買左返去又唔算好大,唔用果時可以將佢泊係梳化則邊,泊埋一邊又唔阻到喎,不過最好都係同C6相量左先,因為佢都有份用架嘛

男爵府

好媽媽勳章

Sally16 發表於 14-12-31 15:42
阻定呢家野,我買之前都有考慮過,都同你諗法一樣,驚會阻定,後尾買左返去又唔算好大,唔用果時可以將佢泊係梳 ...
今晚返去詳細考慮

Sally16    發表於 15-1-7 10:28

哈哈

大宅

回覆:Sally16 的帖子

我8月29日先開始淘寶, 就係想買呢類按脚機, 不過c6 話貴, 又擔心運落嚟有問題就唔知點算。
而家c6 俾我買啦 (呢2個月我淘咗勁多嘢比佢, 佢都滿意) ,
但又到我心大心細, 可能要過埋4月先, 因為諗住會搬。 唔想到時又多件嘢搬。

侯爵府

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 貓狗褓姆 想生BB熱投 DHA勳章 熱血勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

Sally16 發表於 14-12-31 15:31
果度介紹話可以,不過如果長期推拿,腳既淋巴通左無咁水腫,腳係會瘦d,不過唔可能短時間內會瘦,我諗都要兩個 ...
請問,運來香港,詳細運輸,可否講吓.....我問佢,佢話,要四佰運輸費...

大宅

回覆:《雙12戰利品》足部按摩機、韓國石鍋拌飯鍋、加厚打底褲...

擠牙膏夾thanks jm~~

珍珠宮

環保接龍勳章

thx

大宅

womanheart 發表於 14-12-31 16:09
我8月29日先開始淘寶, 就係想買呢類按脚機, 不過c6 話貴, 又擔心運落嚟有問題就唔知點算。
而家c6 俾我 ...

而加淘寶唔同以前,因為競爭太大,如果貨既品質唔好,間店就好快會消失,所以而加淘寶質量都唔差,不過都係果句,一分錢一分貨,不過貨價唔係同香港黎比較,而係用淘寶同款同質既價錢黎比較,我好多時買野,都係會用貨名去搜尋,睇好多間既價錢同評語(D圖就可以唔使點睇,因為都係呢間copy果間,果間又copy呢間既)我睇價錢,唔一定係買最平果間,因為比其他店平太多既,質量都好大可能會有問題,我主要係睇評語黎決定買邊間~

而加既淘寶質量,比起4年前我初初淘果時好好多,有d幾十蚊件既衣物質料仲好過係香港買佰幾二佰蚊果d,所以而加我差不多除左紙巾清潔用品日用品之外,差唔多所有野都係淘呀淘,好少係香港行街買野啦

大宅

fck1996 發表於 14-12-31 17:18
請問,運來香港,詳細運輸,可否講吓.....我問佢,佢話,要四佰運輸費...

我唔係直接運來香港,我係送去集運,係國內包郵既,所以送去集運果程就唔使運費,轉送返黎香港,我就係係集運夾埋其他貨一齊送黎香港,部接腳機連包裝重27kg左右,夾埋其他貨總重量係41kg,都係143.5人仔~

大宅

fion.chung 發表於 15-1-1 16:13
擠牙膏夾thanks jm~~

係呀,我試過要黎壓洗面膏,以前擠到擠唔到就掉,而加再用呢個夾黎壓,壓完之後仲可以用多十幾次,真係慳返好多又環保好多呀,不過呢個夾有個缺點,就係要用手好大力壓實個夾先可以擰得郁,隻手壓住個夾邊都會幾痛,我要用條毛巾包住黎擰,如果個邊有包膠,咁就完美啦~

首頁

尾頁

跳至