單親天地

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

babytszkin 發表於 15-4-13 18:49
吾好甘灰啦……
我個仔自閉加弱智,挨下挨下,他都11岁啦……
往好方面想,時間會過得好快!

多謝你~ 你好堅強 ...不過2個真係好辛苦 ..

珍珠宮

jojo-mama 發表於 14-12-25 22:28
離婚後,趁自巳還未年老色衰,自身條件不算差。努力參與不同的活動,希望碰上有緣人,可惜在不同的舊同學聚會, ...
上次你不是講,你識左個細你好多的男友?不是好好嗎?又再揾另一個?佢有工做的嗎?如有收入,大家SHARE,都不錯,最緊要係佢也接受你仔女...

瑪瑙宮

環保接龍勳章

babytszkin 發表於 14-12-26 17:51
做女人要像一隻猫性格,高傲D,做個又靚又叻女人旁边的人對你讚賞,有麝自然香吾好搞到全世界都 ...

好抵死搞笑呀你睇完...我淨係諗到唔好急.但要快咋
閒事少理,只談風月,不談正事{{我要......絕對領域}}

侯爵府

引用:Quote:babytszkin 發表於 14-12-26 17:51

原帖由 wayso 於 15-09-11 發表
好抵死搞笑呀你睇完...我淨係諗到唔好急.但要快咋
...

瑪瑙宮

環保接龍勳章

babytszkin 發表於 15-9-11 12:13
做咩妖我啫查實呢到成日都有人欠伴,湊埋一對咪就啱數囉駛乜嘥錢嘥時間去食幾位飯仲要扮晒野咁煩吖
閒事少理,只談風月,不談正事{{我要......絕對領域}}

侯爵府

引用:Quote:babytszkin 發表於 15-9-11 12:13 妖

做咩妖我啫查實呢到成日都有人欠伴,湊埋一對咪就啱數囉駛乜嘥錢嘥時間去 ...
因为有成功個案,所以好多人都會抱有期望,不过成功比例真糸小之又小!
或者有D女士真糸覺得垃圾都想有件揸手,好过咩都無!
唉……wayso,我好累丫,今日難得放.假,少爷又返學,我做.左幾鐘頭家務,我屋企仲未搞掂
一陣又要湊放、學了
点解日日都甘忙架

瑪瑙宮

環保接龍勳章

babytszkin 發表於 15-9-11 12:59
因为有成功個案,所以好多人都會抱有期望,不过成功比例真糸小之又小!
或者有D女士真糸覺得垃圾都想有件揸 ...
舒服嘅屋企就係用忙到甩6換返黎架啦搞好清潔後就乜都抵番晒今晚同仔仔食餐好慰勞吓自己啦

侯爵府

引用:Quote:babytszkin 發表於 15-9-11 12:59 因

舒服嘅屋企就係用忙到甩6換返黎架啦搞好清潔後就乜都抵番晒:wi ...
有道理辛苦工作了一星期,又到了努力洗錢時間

珍珠宮

2024年龍年勳章 熱血勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆:單親之後,大家有努力尋找新的另一半嗎

离左婚我都hea左好多年,都好想搵反個伴,但係我好宅,有咩方法結識另一伴呢?

我的生命由我主宰.

伯爵府

回覆:單親之後,大家有努力尋找新的另一半嗎

我男友外國人,佢又冇介意我有個三歲既女,重好照顧我地,好錫我個女,成日帶佢周圍去。我覺得最緊要係你自己心境要先保持開朗,你既快樂係會感染身邊既人都充滿正能量。

我都問過我男友,佢話聽到我有個女都好Surprise,但好高興我咁坦白一開始做朋友就講出黎。多參與活動都有幫助既,但我好多時都懶,因為想多d時間湊女。

複式洋房

回覆:單親之後,大家有努力尋找新的另一半嗎 ?

不用太刻意,一切隨緣

大宅

引用:離婚後,趁自巳還未年老色衰,自身條件不算差

原帖由 jojo-mama 於 14-12-25 發表
離婚後,趁自巳還未年老色衰,自身條件不算差。努力參與不同的活動,希望碰上有緣人,可惜在不同的舊同學聚會, ...
睇下以咩心態,我會同朋友出去食飯,行下街,有朋友既朋友生日,朋友叫我一齊去,我安排到,都會去,但個個都會知我屋企有個公主係度,有朋友既朋友主動要我電話既,可能我個人比較開朗,都以識朋友,同個女為先,好多男性都會想保護我甘既心態識我,我唔會比人知道我幾需要戀愛架!了解落岩既,我先會投入去正題傾感情事!離婚後有2段感情,一段朋友既朋友!後來目標唔一致分開左!第二段網上識,大我10歲,到目前為主佢都以我女感受同我既開心行先,所以我好鐘意佢!

大宅

回覆:ctsang1006 的帖子

Agree

大宅

引用:Quote:原帖由 jojo-mama 於 14-12-25 發表

原帖由 chak_yi 於 15-09-16 發表
睇下以咩心態,我會同朋友出去食飯,行下街,有朋友既朋友生日,朋友叫我一齊去,我安排到,都會去,但個個 ...
難得, 恭喜您!

珍珠宮

chak_yi 發表於 15-9-16 01:00
睇下以咩心態,我會同朋友出去食飯,行下街,有朋友既朋友生日,朋友叫我一齊去,我安排到,都會去,但個個 ...恭喜哂...RELAX的心態係好的,不要太過在乎...那對方會著緊你多些的...

首頁

尾頁

跳至